Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Canan Kaftancıoğlu'na siyasi yasak! Son toplantısını Beşiktaş'ta yapmıştı!

Canan Kaftancıoğlu'na siyasi yasak! Son toplantısını Beşiktaş'ta yapmıştı!

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanarak 6 Eylül 2019’da mahkumiyetine karar verilen davanın temyiz incelemesini tamamladı. Temyizde Kaftancıoğlu’nun aldığı 3 ceza onanırken 2 ceza ise bozuldu. 

Kaftancıoğlu son toplantısını Beşiktaş İlçe Başkanlığında yapmış, bunu da Twitter hesabından duyurmuştu.



CANAN KAFTANCIOĞLU NEYLE SUÇLANIYORDU?
Kaftancıoğlu’nun sosyal medya paylaşımları nedeniyle ''kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret'', ''Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak'' ve ''Cumhurbaşkanı'na hakaret'' suçlarından verilen cezaları onarken, ''silahlı terör örgütü propagandası yapmak'' ve ''halkı kin ve düşmanlığı alenen tahrik etmek'' suçlarından verilen cezaları ise bozdu.
Kaftancıoğlu’nun onanan ''kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret'' suçundan 1 yıl 6 ay 20 gün ile ''Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak'' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası onandı.
Diğer onanan ''Cumhurbaşkanı'na hakaret'' cezası ise 2 yıl 4 aydan 1 yıl 9 aya düşürülerek onandı. ''Silahlı terör örgütü propagandası yapmak'' ve ''halkı kin ve düşmanlığı alenen tahrik etmek'' suçunun unsurlarının oluşmadığı belirtildi.
 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık