Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bülent Tezcan’dan flaş açıklama!

Bülent Tezcan’dan flaş açıklama!

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimde oyların açıklanması hakkında flaş açıklamalar yaptı. CHP Genel Merkezi’nde konuşan Bülent Tezcan, oyların açıklanması ile ilgili konuştu. Gün içerisinde AA ile CHP’nin verilerinin arasında ciddi farkların olduğunu dile getiren Bülent Tezcan son olarak yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığını duyurdu. AA sandıkların yüzde 90’ının açıldığını bildirirken, YSK’nun ise sandıkların henüz yarısının açıldığını bildirdiğini söyledi.

“Açılmamış 110 bin sandık ve 40 milyon oy bulunurken, kimse kendini Cumhurbaşkanı ilan etmemeli, arkadaşlarımız gözlerini açmalı. Recep Tayyip Erdoğan’ın alacağı en fazla oy yüzde 51’dir ve yüzde 50’nin altına düşeceği ortadadır. “ diyen Bülent Tezcan,  parti binalarını terk etmeyeceklerini söyledi.

Haluk Pekşen canlı yayında açıkladı

CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, canlı yayında bağlanarak açıklamalar yaptı.  AA’nın manipülasyon yaptığını vurgulayan Pekşen, Muharrem İnce ile Tayyip Erdoğan’ın arasında 4 puan fark olduğunu açıklayarak, İnce’nin yüzde 40, Erdoğan’nın ise yüzde 44 oranlarında olduğunu söyledi.

Sandıkları terk etmeyin!

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AA ile YSK’nın verilerinin birbirinden farklı olması nedeni ile Twitter hesabından açıklamada bulundu. Twitter hesabında yaptığı paylaşımda İnce, şu ifadelere yer verdi:

“Sandık görevlisi arkadaşlarım; an itibariyle YSK’nın sisteminde sandıkların yüzde 37’si açılmış gözükmektedir. Televizyonlarda ise Anadolu Ajansı kaynaklı sandıkların yüzde 85’inin açıldığı yönünde haberler yapılmakta/sonuç açıklanmaktadır. Sandıkları terk etmeyin! “

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık