Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bu mücadeleyi sürdüreceğim

Bu mücadeleyi sürdüreceğim

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bugün basın açıklaması yapan Muharrem İnce, çok önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına TRT’ninde katıldığını gören Muharrem İnce, mitinglerini göstermeyenin burada işi olmaz şeklinde tepki göstererek, dışarı çıkmalarını istedi. Konuşmasına başlayan Muharrem İnce, basın mensuplarına geldikleri için teşekkür ederek, sosyal medyada dolaşan yalan haberlerin doğru olmadığını, birkaç şizofrenin sözleri olduğunu söyleyerek konunun kapatılmasını istedi.

Hedefimiz 30 milyon

15 milyon yurttaşın kendisine oy verdiğini söyleyen Muharrem İnce, hedeflerinin bunu 30 milyon yapmak olduğunu dile getirdi. Bunun için uğraşacağını söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Muharrem İnce, ‘Sayın Erdoğan, lütfen AK Parti Genel Başkanı gibi hareket etmeyin. Benim sloganımı kullanmanızı tavsiye ederek, hepimizin Cumhurbaşkanı olun“ dedi.

Bu seçim ülkemizin geleceğini derinden etkileyecek

24 Haziran’da ülkemizin, demokrasimizin ve bizlerin geleceğini etkileyecek bir seçim yaşadığımızı söyleyen Muharrem İnce, seçimin ilan edilme şeklinden sonuçların açıklanmasına kadar adaletsiz bir ortamda gerçekleştiğini ifade etti. Suruç ve Erzurum’da meydana gelen olaylara değinerek kan bulaşan bir seçim olarak tarihteki yerini aldığını söyleyerek, hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Sandıklarda usulsüzlükler yaşandı

16 Nisan’da ‘hayır’ ve ‘evet’ olarak bir şekillenme oluşmuştu. Hayır bloku 16 Nisan’daki seçimlerden geride oy aldı, bu açıklanmalıdır. Sandıklarda usulsüzlükler olduğuna tanık olduk. Mücadele eden görevli arkadaşları kutluyor, kendi adıma ve ülkemiz adına onlara teşekkür ediyorum. Bunu yaşayarak bedelini ödeyeceğiz. 143 yıldır Türkiye parlamenter sistem ile bağını koparmış, bir süre daha kurumlara ve kurallara bağlı bir toplum olacağımız belli olmuştur. Tam anlamıyla tek adam rejimine geçilmiştir. Geleceğimizle ilgili olan kaygılarımız sürecektir. Durum ne olursa olsun, biz mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Bütün vatandaşlarımızın takdirini kazanma sürecini sürdüreceğim.

15 milyon bana güvendi

15 milyon insanın kendisine güvenip oy verdiğini söyleyen Muharrem İnce, ‘Bu 15 milyonda gençlerin payının yüksek olduğunu biliyorum. 50 gün yerine 500, 5000 günlük kampanya ile devam edeceğiz ve sizler bana güvendiğiniz sürece, ben bu mücadeleye devam edeceğim. Benim yanımda olan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Mücadelenin farklı yolları vardır

Bir gazetecinin CHP’nin oylarının sizin oylarınızın gerisinde kaldığı şeklindeki sorusunu cevaplayan Muharrem İnce, 16 sene milletvekilliği yaptığını belirterek, “ Mücadele etmek için vekil olmak gerekmez. Mücadele etmenin farklı yolları vardır. Siyasi kadrolarda bulunmuş bir insan, yolunu bulacaktır.” şeklinde konuştu.

Durumu görmek istedim

Dün akşamki seçim gecesindeki sessizliği ile ilgili konuşan Muharrem İnce, korktuğundan değil, durumu görmek istediği için konuşmadığını ifade ederek,  “1977’den beri ilk defa 30 barajını geçtik. Diğer muhalefet partileri de oyunu artırsaydı seçim ikinci tura kalırdı. Eğer bana önümüzden yürür derlerse, yürümeye hazırım “ şeklinde konuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık