Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Böyle imza töreni görülmedi

Böyle imza töreni görülmedi

CHP Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat ile HAYTAP, İstanbul’da ilk defa bir araya gelerek, “Söz Veriyorum” protokolünü imzaladı. Seçim çalışmalarına hızla devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, gittiği her yerde büyük bir coşku ve ilgi ile karşılanıyor. Bugün de HAYTAP ile bir araya gelen Akpolat, İstanbul’da bir ilke imza attı.

CHP Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, HAYTAP Genel Başkanı ve HAYTAP Genel Koordinatörü Alve Şengül, HAYTAP Saha Sorumlusu Zuhal Arslan ve HAYTAP üyesi Jack Russell Terrier cinsi BELLA isimli köpekle birlikte “Söz Veriyorum” protokolünü imzaladı.

İmzalanan protokolde, hayvanların yaşam haklarını korumaya ve mevcut durumlarının daha iyi olması ve geliştirilmesi için söz verildi.

Hayvan Hakları Federasyonu Genel Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat "Beşiktaş Belediye Başkan Adayımız sayın Rıza Akpolat ile bugün keyifli ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisini CHP örgüt içi aktif görev yaptığı zamanlardan tanıyoruz. Can dostlarımıza dair en donanımlı bilgiye ve hassasiyete sahip başkanlardan. Bu nedenle İstanbul 'da ilk başlangıç protokolümüzü kendisiyle imzalamak istedik. Ülke çapındaki örnek çalışmalarımızdan bahsettik. Kendisinden tüm Türkiye'ye örnek olacak projeler duyduk. Çok mutlu olduk. Hayvan rehabilitasyon merkezi ve hayvan ambulansı başta olmak üzere, can dostlarının yaşam kalitesini arttıracak, veterinerlik hizmet faaliyetlerini çoğaltacak çok işler yapacak. Görüşme sonunda birlikte başkan adayımızla 'Söz Veriyorum' protokolümüzü minik sözcümüz BELLA 'nın şahitliğinde imzaladık. HAYTAP ailesi olarak kendisine teşekkür ediyor,seçimde başarılar diliyoruz" dedi.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, böyle bir protokol imzalamaktan ve HAYTAP ile bir araya gelmekten dolayı çok memnun olduklarını, özellikle Hayvan Hakları konusunda oldukça hassas olduklarını ve bir çok proje geliştirdiklerini söyledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık