Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

BJK-KABATAŞ VAKFI Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı gerçekleşti

BJK-KABATAŞ VAKFI Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı gerçekleşti

BJK-KABATAŞ VAKFI Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı'na; Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar, Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç ile BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Üyeleri, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan’a; Erdal Dumanlı, Kara Ali Baransel ve Aydın Uz seçildiler. Divan’ın yetkilendirilmesi ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gündeme uygun olarak Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan dönem çalışma raporu, bütçe ve gelir tabloları Vakıf Genel Sekreteri Aydın Uz tarafından sunuldu, görüşüldü ve dönem çalışma raporu, gelir tabloları ve bütçe, oy birliği ile kabul edildi. Vakıf Mütevelli Heyeti, yeni üyelerin kabulü ve sonrasında Yönetim Kurulu üye değişiklikleri kabul edildi.

BJK KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu’nun 11 Asil Üyesi; Ahmet Nur Çebi, Hasan Anıl Cansızoğlu, Tevfik Yamantürk, Ahmet Mesut Urgancılar, Şükrü Genç, Kemal Erdoğan, Can Tabakoğlu, Erşan Ateş, H. Kubilay Salihvatandaş, Aydın Uz ve Serkan Yazıcıoğlu’dan oluştu.

BJK-KABATAŞ VAKFI OKULLARI Çamlıca Kampüsü çalışmaları değerlendirildi. Tanıtım videosu, üyelerle paylaşıldı ve öğrenci kayıtları ve planlamalar, okulun ihtiyaçları hakkında üyelere BJK KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından bilgilendirme yapıldı. 

Toplantı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin üyelik belgelerini almamış mütevellilere üyelik belgelerini takdimi ile sona erdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık