Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Birol Aydın: İstanbullu vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam bu değil

Birol Aydın: İstanbullu vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam bu değil

Saadet Partisi İstanbul Büyükehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın gerçekleştirdiği saha çalışmalarının yer aldığı br video paylaşırken"İstanbullu vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam bu değil" diye yazdı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Milli Görü belediyeciliğini yeniden İstanbul'a kazandırmak için yollara düşen Birol Aydın sosyal medya sayfasından yaptığı saha çalışmalarından kısa kesitler paylaştı.

"İSTANBULLULARIN HAK ETTİĞİ YAŞAM BU DEĞİL"

Bir çok vatandaşın derdini dinleyen Aydın "İstanbullu vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam bu değil. 16 milyon insanımız için; Daha İyi Bir Yaşam Mümkün!" ifadelerini kullandı.

BİROL AYDIN KİMDİR?

Aday tanıtım töreninde konuşan Birol Aydın, “Başka bir İstanbul mümkün.” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. İşte, Saadet Partisi’nin İBB adayı Birol Aydın hakkında bilgiler...

1969 yılında Gümüşhane Şiran’da doğan Birol Aydın; lisans eğitimini 1992-1997 yılları arasında Tunus Zeytune Üniversitesi Yüksek İslam Uygarlığı Fakültesi'nde tamamladı.

1997-2012 yılları arasında Tunus ve Kocaeli'de çeşitli alanlarda ticari faaliyetlerde bulundu.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nin çeşitli kademelerinde görev aldı.

Siyaset hayatında Fazilet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Aydın, 2006 yılından bu yana Saadet Partisi GİK Üyesidir.

2010-2019 yılları arasında sırasıyla Teşkilat, Tanıtma, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Aydın, Parti Sözcüsü olarak görevine devam ediyor.

14 Mayıs 2023’te yapılan seçimler sonucunda Aydın, TBMM 28. Dönem Saadet Partisi İstanbul Milletvekili oldu.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık