Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Binali Yıldırım taksicilerle buluştu

Binali Yıldırım taksicilerle buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında, taksici esnafı, Bağcılar Belediyesi iş birliğiyle Haliç Kongre Merkezi'ndeki bu yıl dördüncüsü  düzenlenen "Taksiciler Ödül Törenine" katıldı. Ödül töreni İstanbul'un 39 ilçesindeki 150 taksi durağına konulan sandıkta oy kullanan 36 bin taksici çeşitli kategorilerde başarılı olan isimleri belirledi. Oylamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yılın Devlet Adamı", AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise "Yılın Siyasetçisi" seçildi.

İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Celal Adan da katıldı. Binali Yıldırım sahneye klasik bir  taksinin direksiyonunda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ile birlikte girdi. Taksicilerin yoğun ilgi gösterdiği Binali Yıldırım, taksici esnafın korsan taşımacağılın yasaklanması taleplerine değindi. Yıldırım, "Lafı uzatıp zurna yapmaya lüzum yok. İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek" diye konuştu. Yıldırım bu sözleri üzerine salonu dolduran taksiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Müşteriyi başınızın üzerinde taşıyacaksınız

Taksici bir babanın evladı olduğunu açıklayan Binali Yıldırım şunları söyledi: "Sizlerin hakkınızı, hukukunuzu korumak benim için önemli bir görevdir. Alın terinizin, emeğinizin hakkını da alacaksınız. Ama sizlerden bir isteğim var. Müşteri seçmek, uzak yakın mesafesi yok. Müşteriyi başınızın üzerinde taşıyacaksınız." diye konuştu.

Plaketleri Binali Yıldırım verdi

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, taksicilerin oyları ile seçilen sanatçılar Gülben Ergen, Mustafa Ceceli, Seren Serengil, Ekin Uzunlar, Sinan Açkıl, Ebru Yaşar, Müşerref Akay, Safiye Soyman ile Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları plaketlerini AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın elinden aldı. Tören sonunda hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık