Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bilim Kurulu Üyesi'nden temas uyarısı

Bilim Kurulu Üyesi'nden temas uyarısı

Haziran'da başlayan normalleşmenin ardından günlük vaka sayılarının tekrar yükselişe geçmesi üzerine Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, YouTube kanalından vatandaşları uyardı. Edinilen bilgilere göre; bulaşma zincirinin kırılması gerektiğini ifade eden Özlü, “Lütfen akrabalarınızla, sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde, dostlarınızla komşularınızla buluştuğunuzda, hane halkının dışındaki sevdiklerinizle karşılaştığınızda temas etmeyin” dedi.

DUYGULARINIZI TEMAS ETMEDEN İFADE EDİN

Vatandaşlar sevdik kişileri sarılıp öpmemelerini isteyen Özlü, “Onlarla kucaklaşmayın, sarılmayın, öpüşmeyin, ellerini öpmeyin . Sevginizi, ilginizi, saygınızı, coşkunuzu, üzüntünüzü bütün duygularınızı temas etmeden ifade etmenin başka bir yolunu bulursunuz.

Çünkü temas hem sizi tehlikeye atacaktır hem de sevdiklerinizi tehlikeye atacaktır. Bulaş zincirini kırmamız lazım. Bunun için hane halkının dışında ki bütün insanlarla teması ortadan kaldıralım ve maskemizi takarak onlarla bir araya gelelim. Ve mesafeyi koruyalım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık