Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan Gazişehir Gaziantep FK'ya teşekkür

Beşiktaş'tan Gazişehir Gaziantep FK'ya teşekkür

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, resmi web sitesinde yayınladığı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'ne teşekkür mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Kalyon Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep FK ile oynayacağı maçın taraftarlarımız için ayrılan biletleri, kısa sürede tükenmiştir.

Taraftarlarımıza Kalyon Stadyumu’nda daha fazla yer ayrılması amacıyla yapılan görüşmeler neticesinde Adil Sani Konukoğlu başkanlığında toplanan Gazişehir Gaziantep FK yönetim kurulu, taraftarlarımıza ek bilet satışı yapılması yönünde karar almıştır.

Taraftarlarımıza tahsis edilen 130 TL değerindeki ek biletlerin satışına bugün saat 20.00’de www.passo.com.tr adresinden başlanacağını duyurur, göstermiş oldukları nezaket ve ilgiden dolayı Gazişehir Gaziantep FK Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık