Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan dev transfer hamlesi

Beşiktaş'tan dev transfer hamlesi

Beşiktaş'ta transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Medyada ileri sürülenlere göre, yönetici Erdal Torunoğulları'nın, Eindhoven'e giderek hakkında bilgi aldığı oyuncunun PSV'nin 24 yaşındaki Meksikalı oyuncusu Erick Gutierrez olduğu bildirildi. Geçen sezon 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Meksikalı oyuncudan bu sezon neredeyse hiç yararlanamayan PSV'nin görüşmede oldukça sıcak durması Torunoğulları'nın dikkatini çekti. Gutierrez'in sol ayaklı olması orta sahada hem 6 hem de 8 numara oynayabilmesi nedeniyle Avcı'nın tüm şartlarını karşılaması dikkat çekiyor.

Bonservisi 1 milyon

Orta sahasını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların listesine son olarak Brezilya'nın Botafogo takımında top koşturan orta saha oyuncusu Joao Paulo girdi. Futbolcunun menajeri Cristian Manica yaptığı açıklamada "Brezilya'dan ve ABD'den oyuncuyla ilgilenen kulüpler var. Ancak sadece Türkiye'den Beşiktaş teklif yaptı" dedi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu takımının formasıyla bu sezon ligde 36 maçta sahaya çıktı, bu karşılaşmalarda 3 gol atıp, 2 asist kaydetti. Latin Amerika turnuvası Copa Sudamericana'da da boy göstererek burada 36 maçta oynadı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık