Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta güvenlik güçleri seçimde tam not aldı

Beşiktaş'ta güvenlik güçleri seçimde tam not aldı

Beşiktaş Medya Grup muhabirleri seçim sürecini 24 saat takip ediyor. Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ seçim öncesinde yetkililerle yaptığı görüşmede vatandaşların huzuru için tüm tedbirlerin alıdığını öğrenmiş ve tüm detayları Beşiktaş'lılarla paylaşmıştı.
 

GÜVENLİK KUVVETLERİNE TEŞEKKÜR
 

Seçim sürecinde ve seçim bittiği anda Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ile yine tekrar anında bağlantı kuruldu. Yetkililer Baştuğ'a vatandaşlarımızın burnu dahi kanamadan seçim sürecini atlattık. Aldığımız önlemler tamamen vatandaşımızın huzuru içindi. Bunu gerçekleştirdik. Görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz dediler.

Öte yandan Beşiktaşlılarda canla başla çalışan güvenlik kuvvetlerine teşekkür ettiler.


Bu arada Büyükdere Caddesinde münferit bir olay meydana geldiği partili bir kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş'a gelmesini istediği yönünde bağırdığı, güvenlik güçlerinin olaya anında müdahale ettiiği öğrenildi. Konuyla ilgili geniş çaplı bir araştırma yaplıldığı belirtildi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık