Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta flaş basın toplantısı

Beşiktaş'ta flaş basın toplantısı

Süper Lig'in 16. haftasında oynanılan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe' ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında siyah-beyazlılar flaş bir karar aldı. Beşiktaş'ta başta hakem kararlarına başta Burak Yılmaz olmak üzere büyük tepki gösterilirken, başkan Ahmet Nur Çebi'den flaş bir karar geldi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün resmi web sitesinde basın toplantısı hakkında yapılan duyuruda aşağıdaki ifadelere yer  verildi:

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol Takımımızın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta yaşanan hakem skandalıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Bugün saat 14.00’da Vodafone Park’ta düzenlenecek toplantıya tüm basın mensupları davetlidir."

Hakem kararları facia

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuşmuş ve başkan Çebi'nin bir açıklama yapacağını belirterek hakem yönetiminin facia olduğunu dile getirmişti. Dalgakıran, 3 penaltı pozisyonu olduğunu belirtirken, "Hakem facialarıyla uğraşmak bizi gerdi. Başkan detaylı bir açıklama yapacak. VAR diye bir şey koyuldu, neden? Tereddütlü pozisyonlarda müdahale edip, hakemlerin hakkının yenmemesi için. Nasıl ki Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda hakem pozisyonu durdurdu ve VAR'a gidip penaltıyı verdi. Bizim 3 penaltı pozisyonumuzdan birinde bile VAR'a gitmedi. 3 tane sarı kart pozisyonu var. Hakemi kötü olarak, hatalı olarak görebiliriz bir maç için ama son haftalardaki hakem faciaları için konuşacağız, bunlar hakem faciası, fiyasko. Biz Beşiktaş'ın haklarını korumak için buradayız ve bunu da muhakkak ve muhakkak koruyacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Kötü oynamış olmalarının hakem kararlarının üstünü örtemeyeceğini de belirten yönetici, "Futbol neden ilginç biliyor musunuz? Bir takım zayıf olduğu halde başka takımı yenebilir, çok güçlü bir takım kaybedebilir. Biz bu akşam kötü oynadık ama kötü oynamamızın biletini hakemler kesemez. Çok kötü oynayabiliriz ama pozisyonlar lehimize değerlendirilseydi, başka bir sonuç çıkabilirdi. Bir takım kötü oynuyor, zaten kötü diye, adaletsiz bir davranışın içine sokulamaz. Beşiktaş kötü olabilir ve kötüydük, takımı daha iyi hale getirmek antrenörün ve yönetimin işi. Takım kötü olabilir ama takım maç içinde bambaşka bir havaya bürünebilir" açıklamasını yapmıştı.

Bu düzen böyle sürmeyecek

Bu arada Beşiktaş, Fenerbahçe maçında itiraz ettikleri 3 penaltı pozisyonunu da sosyal medyadan paylaştı ve "Bu güzen böyle sürmeyecek" mesajının olduğu bir görseli servis etti."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık