Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta feci kaza 1 ölü

Beşiktaş'ta feci kaza 1 ölü

Beşiktaş'taki feci kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Levent Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Levent Sapağı’na gelmeden, Etiler Mahallesi tarafından, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ne iki kişi, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bir anda yola atlayan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerden birine seyir halindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etikisiyle metrelerce savrulan kişi olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan diğer kişiye de Selçuk Sayar’ın kullandığı 34 PB 2333 plakalı araç çarptı. Yayalara çarpan araçlardan biri olay yerinden kaçarken, diğer sürücü Selçuk Sayar ise polisi arayarak durumu bildiridi.

Kaza yerinde aile şoka girdi

Kazanın gerçekleştiğinde sürücü Selçuk Sayar’ın kullandığı otomobilde babası eşi ve çocukları bulunuyordu. Selçuk Sayar ailesi, kaza yaptıktan sonra durarak polisi aradı. Araçtan indiklerinde ise, kendi çarptıkları kişinin haricinde bir kişinin daha yerde hareketsiz yattığını gördüler. Selçuk Sayar’ın kullandığı otomobilde bulunan çocukların yaşadığı korku gözlerine yansıdı. Selçuk Sayar ve ailesi, ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Çarpan diğer sürücü kaza yerinden kaçtı

İki otomobilin karıştığı kazada ölümüne neden olan kişiye çarpan otomobil durmayarak kaza yerinden kaçtı. Ölen kişiye birden fazla aracın çarptığı tahmin edilirken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Selçuk Sayar’ın çarptığı yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

Kaza sonrası iki şeritte trafiğe kapatıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş bir alana güvenlik şeridi çekti. Yaklaşık 200 metrelik alanda kaza izlerine rastlandı. Olay yeri inceleme ekipleri, yolda bulunan araç parçalarını tek tek inceledi. Kaza nedeniyle iki şerit trafiğe kapatılırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yoğun trafiğe sebep oldu. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açılırken, hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık