Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

09 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta fark yarattılar

Beşiktaş'ta fark yarattılar

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ercan Çamırcı'nın kooordinasyonunda gerçekleştirilen Huzur Toplantıları'nın üçüncüsü Beşiktaş Bölgesi'nde gerçekleştirildi. Beşiktaş'ta bulunan Vişnezade, Türkali, Cihannüma, Abbasağa, Yıldız, Sinanpaşa, Muradiye, Balmumcu, Gayrettepe, Dikilitaş mahallelerinde özelinde gerçekleştirilen toplantı Conrad Hotel'de düzenlendi.

Önder Bakan, huzurun verdiği rahatlıkla değil sürekli teyakkuz halindeyiz

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve emniyet birim amirlerin katılımıyla sürdürülen toplantıda vatandaşların ve muhtarların dile getirdiği konular masaya yatırıldı. Toplantıda söz alan ve yapılan toplantıların olumlu dönüşlerinin olduğunu söyleyen Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Bu toplantı emniyet müdürlüğümüzle birlikte başlatılan üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bir toplantı. Huzur içerisinde ama bu huzurun verdiği rahatlıkla değil sürekli teyakkuz halindeyiz. Bu toplantılarla sorunlar değerlendirildi ve kıymetli fikirler ortaya çıktı. Temel sorunlarımız çok değişmedi. Madde bağımlılığı konusunda duyarlılığın arttırılması ve parklarda yaşanan sıkıntılarla ilgili başarılarımız arttı bunun zaman zamanda dönüşlerini aldık" dedi. 

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, halkı dinlemeye devam edeceklerini ve üzerlerine düşeni de yapacaklarının altını çizdi. Gece alkol satışı, madde bağımlıları, motosiklet sürücülerinin duyarsızlığı, trafik ve otopark sorunlarının gündeme geldi. Toplantıda mahalle muhtarları da söz aldı.

Ercan Çamırcı, sizin güvenliğiniz için buradayız

Yapılan Huzur Toplantılar sorunların isteklerin hemen hemen aynı olduğunu söyleyen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, "Sizlerin güvenliğiniz için bizler buradayız. Yaklaşık 2 milyon kişinin yaşadığı hareketli bir ilçede yaşıyoruz. Beşiktaş ilçesinde olayların az olduğu bir ilçe, bu bizden önce çalışan arkadaşlarımızın başarısı. Tabi ki en nihayetinde İstanbul emniyetin ve sayın müdürümüzün ve ekibin  başarısıda diye düşünüyorum. Onun için bizler buradayız. Sizlere daha iyi hizmet vermek için özellikle ihbarlarınızı 155'e yapmanızı istiyoruz. Neden 155 diyoruz, denetlenebilir olması nedeniyle bunu söylüyoruz. 155'e yapılan ihbarların hepsi kayıt altına alınıyor. Polisin ilgi göstermediğini düşündüğünüzde, şikayetçi olduğunuz kayıtlar orada ortaya çıkıyor. Bizler buraya çalışmak için geldiik. Çalışmak istemeyen bizler bile olsak, çekip gitmeliyiz. Yerimize birileri gelmeli. Buradayız çünkü niye insan tanımadığını düşman beller, onun için buradayız. Bir sorun sıkıntı varsa parti temsilcilerine ulaşmanıza gerek yok. Onun için bizler hizmet için burada bulunuyoruz. Bizlere daha rahat ulaşabilmeniz amacıyla, bizleri tanıyın diye buraya geldik. Bu yaptığımız toplantılar çok önemli. Biliyoruz herkez bizden görev bekliyoru ama komşuluk kavramıda çok önemli unutulmamalı. Öncelik olarak herkesin vicdanı kendi polisidir. Sizlerden her zaman destek bekliyoruz." diye konuştu.

Ferşat Yıldırım toplantıda söz aldı düşüncelerini aktardı

Toplantıya AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım'da katıldı. Yıldırım şöyle konuştu: "Bu toplantının ardından ilçe ve büyükşehir belediyelerinin yetkililerini karşımızda görürsek daha da verimli olacağı kanaatindeyim. Beşiktaş'ta en büyük sorun trafik ve otopark. Arazi yetersizliği de başka bir sorun. Kamu kurumları binalarının altına otopark yapılması trafiği rahatlatır. Beşiktaş Çarşı'da güvenlik yönünden sıkıntılar fazla. İBB metro çalışması bittikten sonra tek elden meydan düzenlemesi yapacak. Kepaze bir durum var düzelecek. Yıldız Parkı'na vatandaş Palanga Caddesi'nden giriliyor. Artık arabamla alt taraftan Yıldız Parkı'na girebilmeliyim. Çocuk parklarına kurulan baz istasyonlarına engel olunması gerekir" dedi. 

Huzur Toplantıları Levent Bölgesi ile sürecek.

Toplantıda özellikle geceleri alkol alan bazı kişilerin çevreye verdiği rahatsızlıklar, uyuşturucu, taciz gibi şikâyetlerde gündeme geldi. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Kamera sistemlerimiz bulunduğunuz yerlerde daima çalışır vaziyette tutulmasına özen gösterin uyarısında da bulundu."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık