Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta eksik parça tamamlandı

Beşiktaş'ta eksik parça tamamlandı

Süper Lig’in ilk haftalarında kimsenin şampiyonluk adayları arasında göstermediği Beşiktaş üst üste kazandığı maçlarla zirveye daha da yaklaşırken, yeni yönetimin de tribünlerin, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile kenetlenmesine çok sevindiği belirlendi. Kayserispor maçının ardından Vodafone Park’ta durum değerlendirmesi yapan yöneticilerin, “Bizim uzun süredir asıl beklentimiz buydu. Eğer içeride huzur sağlanırsa başarı gelir. Şimdi camia olarak çok daha güçlü ve iddialı olacağız. Mental anlamda takımda eksik olan parça tamamlandı” diye konuştukları bildirildi.

Bu arada Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Kayserispor karşılaşması öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, takımla duygusal bir konuşma yapması da, oyuncular arasında çok olumlu karşılandı. Başkan Çebi, kulüpteki maddi sıkıntıları tüm gerçekliğiyle futbolculara anlatırken, maaşların geç de olsa ödeneceğini bildirdi. Bu samimi ve pozitif yaklaşımın futbolcular tarafından takdirle karşılandığı ve oyuncuların maddi konuları arka plana attıkları vurgulandı. Siyah-beyazlı teknik heyetin, Başkan Çebi ve yönetim kurulunun ortaya koyduğu çabalardan büyük memnuniyet duyduğu da ifade edildi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık