Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta devrim başlıyor!

Beşiktaş'ta devrim başlıyor!

Beşiktaş'ta 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un sona ermesinin ardından 21 Ekim Pazartesi mazbatalarını alarak göreve başladıklarını ifade eden Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, siyah-beyazlı kulübün gündemine dair açıklamalar yaparak,  devrim sayılabilecek bir sürece geçtiklerini bildirdi. Ahmet Mesut Urgancılar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Biliyorsunuz 20 Ekim Pazar günü yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un sona ermesinin hemen akabinde 21 Ekim Pazartesi günü mazbatalarımızı alarak görevlendirildik. Salı sabahı mesaiye başladığımız ilk andan itibaren de bizden önceki dönemlerde neler olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz. Bu tarafta yoğun çalışmalarımız devam ederken diğer yandan da normal şartlar altında aslında 15 Ekim’e kadar tamamlanması gereken UEFA borçsuzluk belgelerini tamamlamak için çalışıyoruz. Avrupa’da yarışma şansımızı kaybetmemek için UEFA lisansının şart olduğunun farkındayız ve tüm futbolcularla bu konuda görüşmelerimizi tamamladık. Gerek UEFA lisansı için gerekse Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularımıza moral verebilmek için gereken neyse onu yaptık."

Beşiktaş'ın durumu şeffaf bir şekilde camia ile paylaşılacak

"Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz gibi kulübümüzün içinde bulunduğu durumu şeffaf bir şekilde camiamızla paylaşmaya özen göstereceğiz. Bu doğrultuda kulüp içerisinde süre gelen hatalı bir uygulamayı ve getirdiğimiz çözümü de hemen sizinle paylaşmak isterim. Maalesef Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ortak olduğu tüm şirketlerde birçok sözleşme, anlaşma ve protokolün tek imza ile yürürlüğe alındığını gördük. Bu durumu sonlandırmak ve farklı bir yöntemi uygulamak amacıyla Beşiktaş JK için devrim sayılabilecek bir sürece geçtik. İmza sirkülerimizde değişikliğe giderek bundan sonraki süreçlerde yapılacak tüm işlemlerde mutlaka çift imza olması gerekliliğini getirdik."

Gece gündüz çalışacaklar

"Kamuoyunda 21 Ekim tarihinde göreve geldiğimizde devraldığımız kulübün içinde bulunduğu tablonun açıklanması ile ilgili bir beklenti olduğunu biliyoruz. Biz de bu beklentiyi en kısa sürede karşılamak ve kamuoyunu bilgilendirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu doğrultuda  bir denetim firmasıyla uzun soluklu bir çalışma başlattık. Çok zor ve ekip halinde geceli gündüzlü bir çalışma gerektiren sürece girdik. Tahmin ediyorum 2019 yılı bitmeden önce tüm Beşiktaş camiasını ve üçüncü şahıslar nezdinde tüm kamuoyunu harcıyla, borcuyla ve tüm davalarıyla riskleriyle, seçim öncesi birdenbire yapılan anlaşmalarıyla nasıl bir Beşiktaş devraldığımız konusunda bilgilendirmiş olacağız."

Derbi ile yepyeni bir sayfa açılacak

"Hepimizin bildiği ve heyecanla beklediği gibi futbol takımımız pazar günü bir derbi karşılaşmasına çıkacak. Yüzyılı aşkın süredir devam eden rekabetimizde bu maçın bizim için önemi bir başka. Bu maç yepyeni bir sayfa açmamızı sağlayacak. Beşiktaş tarihi boyunca başarılarını taraftarının desteği ile taçlandırmış bir camia. Taraftarlarımızın son birkaç gündür Kartal Yuvalarına hücum ettiklerini biliyoruz. Satışlar neredeyse ikiye katlandı. Umarım sponsorlarımız da bu durumdan fazlasıyla memnundur. Taraftarımızın pazar günü sahadaki mücadele için de tribünlerde büyük bir destek sağlayacağına inanıyorum. Biz, burada taraftarıyla yöneticisiyle sporcusuyla teknik ekibiyle birbirimize emanetiz, birbirimize destek olmakla, ‘biz’ olmakla sorumluyuz. Görevimize başlayalı henüz sadece birkaç gün olmasına rağmen gerek futbolcularımızın beklentileri gerekse UEFA şartnamelerinin getirdiği yükümlülükler çerçevesinde maddi anlamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şimdi sözü teknik ekibimize ve futbolcularımıza bırakma zamanı. Sahada oynanacak futbol ve alınacak galibiyet ile teknik ekibimiz ve oyuncularımız Beşiktaş camiasındaki birlik beraberlik ve sevgi havasına katkıda bulunacaklardır. Bu anlamda taraftarımız da üzerine düşeni yapacaktır. 90 dakika boyunca hem futbolcularına hem de teknik direktörüne sahip çıkacaklardır. İnanıyorum ki ezeli rekabette gülen taraf biz olacağız.”

Editör: Onur Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık