Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta denize giren 2 kişiden biri boğuldu

Beşiktaş’ta denize giren 2 kişiden biri boğuldu

Beşiktaş İskelesi’nde arkadaşı ile denize giren iki kişiden biri kurtarılırken, diğerinin cesedine ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre olay, saat 02:00 sıralarında Beşiktaş İskelesinde meydana geldi. İkisi erkek biri kadın üç kişinin iskelede oturduğu sırada alkol alarak, sohbet ettiği iddia edildi. Bir süre sonra erkeklerden Bayram Demir ve yanındaki diğer erkek şahıs yüzmek için denize girdi. Her iki arkadaş bir süre yüzdükten sonra ismi öğrenilemeyen şahıs, arkadaşı Bayram Demir’in kaybolduğunu belirterek bağırmaya başladı.

Çevredeki vatandaşlar, şahsın ‘şaka yaptığını’ zannederek pek ciddiye almadı. Ancak kıyıya gelen şahıs kıyıya gelerek arkadaşın kaybolduğunu söyleyince, çevrede oturan birçok vatandaş, denize atlayarak Demir’i kurtarmaya çalıştı.

Kaybolan Bayram Demir’in yaklaşık yarım saatlik kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalınca, vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Tam 4 saat sonra ulaşıldı

Denizden çıkarılan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaybolan Demir’in kurtarılması için Deniz Polisi, Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık 4 saat sonra 06:00 sıralarında Deniz Polisi, Demir’in cesedini kıyının 5 metre açığında buldu. Daha sonra olay yerine çağrılan dalgıçların yardımıyla boğularak hayatını kaybeden Bayram Demir’in cansız bedeni, çıkartıldı. Demir’in cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Arkadaşı fenalık geçirip yere yığıldı.

Öte yandan Bayram Demir’in arkadaşlarından olduğu öğrenilen bir kişi, olay yerine geldi. Demir’in cansız bedenini suyun altında görünce fenalık geçirerek yere yığıldı. Bunun üzerine polis ekipleri ile çevredeki vatandaşlar, fenalık geçiren şahsa yardımcı olarak banka oturttu.

Olayı anlatan görgü tanıklarından Salih Kaya, “Biz burada oturuyorduk. Üç kişi de burada oturuyordu, biri kadındı, iki kişi denize girdi. Sonra biri arkadaşının boğulduğunu söyledi, sonra denize atlayanlar oldu. Ama kurtaramadı, Kurtaramadı geri döndü. O ara ben atladım. Ben gidene kadar battı içeri. Suda karanlık gözükmüyor. Kendileri girdi yani” diye konuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık