Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Corona ile mücadelede kapsamında saat 24:00'dan sonrasına dikkat!

Beşiktaş'ta Corona ile mücadelede kapsamında saat 24:00'dan sonrasına dikkat!

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Twitter hesabından vatandaşlara seslendi ve 'Saat 24:00 itibari ile, restoran, kafe vb tüm yeme-içme ve eğlence yerlerinde müzik yayınına, canlı müzik, kayıt dinletilmesi ve her türlü yayın dahil, herhangi bir şekilde ve de şartta müsaade edilmeyecektir' duyurusunda bulundu.
Önder Bakan ayrıca Corona ile mücadelede 7/24 çalışma ve denetimlerin sürdürüldüğünü belirtti. Kaymakamlık çalışmalarının yanı sıra,  emniyet ve belediyeninde ortak olarak sürdürdüğü denetimler sonucu maske ve sosyal mesafe konusunda Beşiktaş'ta oldukça yol alındığı belirtiliyor. Toplu alanların olduğu bar, kafe, lokanta, restoran ve benzeri mekanların ise kurallara uyması için kontroller aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. 

Diğer yandan Beşiktaş Kaymakamlığı resmi Twitter hesabından da vatandaşları daha iyi bilgilenmesi için önemli bir detay paylaştı ve şöyle dedi: 
'Değerli vatandaşlarımız; İçişleri Bakanlığımızın Covid-19 Ek Tedbirler Konulu Genelgesine bu bağlantıdan erişebilirsiniz. '
 

 

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık