Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta binlerce çocuk “23 Nisan Karnavalı”nda buluştu

Beşiktaş’ta binlerce çocuk “23 Nisan Karnavalı”nda buluştu

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Çocuk Karnavalı’ ile kutladı. Birbirinden renkli oyun parkurlarının kurulduğu alanda çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramıBeşiktaş’ta düzenlenen etkinlikle kutlandı. İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşen Çocuk Karnavalı’ndaçocuklar için özel oyun alanları, şişme oyun grupları, yüz boyama ve sosis balon istasyonları kuruldu ve çocuklara ücretsiz dondurma dağıtıldı.

Karnavala Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan karnaval daha sonra Lütfi Banat İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen gösterilerle devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. Lütfi Banat İlkokulu öğrencilerinin yöresel halk oyunları gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı. Ortaokul öğrencisi İrem Cebeci’nin ‘Atatürk Çocuk Olmuş’’ şiirini okuması katılımcılardan büyük alkış aldı. Karnavalın son bölümünde şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödül verilirken ayrıca miniklere çekilişle bisiklet hediye edildi.

Akpolat: Yeni dönemde çocuklarımızı sanatla, kültürle, sporla buluşturacağım

Karnavala eşi Derya Akpolat ve çocuklarıyla birlikte katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da bu özel günde önemli mesajlar verdi.

Başkan Akpolat,’’ 99 yıl önce bugün TBMM kuruldu ve egemenlik kayıtsız şartsız milletin oldu. Meclis milletin egemenliğinin temsil edildiği yer olarak belirlendi. Tam 99 yıldır bugünü hem ulusal egemenlik hem de çocuk bayramı olarak kutluyoruz. Çünkü ulusumuzun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü bu özel günü dünyanın bütün çocuklarına armağan etmiştir. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat olarak sizlerin abisi olarak çocuklarınızın abisi olarak yeni dönemde sizleri bilimle kültürle sanatla sporla buluşturacağım. Sizlerin yeni sosyalleşme alanlarına kavuşmasına sağlayacağım. Bunları bu dönem çok önemseyeceğim ve mutlaka yerine getireceğiz bu bağlamda çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.’’ dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık