Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın sevgilisi oldu

Beşiktaş'ın sevgilisi oldu

Beşiktaş'a geleli henüz 6 ay olan ve kısa zamanda Beşiktaşlıların adeta sevgilisi olan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'ın Radyo Beşiktaş'ta, Beşiktaşlılara seslendiği programı aynı anda canlı yayında binlerce kişi dinledi. Programın tekrarı ile birlikte bu sayı ikiye katladı. Bu sayı her geçen gün daha da artıyor. Bu nedenle istek üzerine programın yayın tekrarını bir kez daha haber sitemize yükledik. Dilediğiniz yerden dilediğiniz anda dinleyebilirsiniz.

"Beşiktaş'ta hiç kimsenin huzuru bozmasına asla müsaade etmeyiz."

Radyo Beşiktaş'ta gazeteci İsmail Baştuğ'un konuğu olan ve tüm sorulara açık yüreklilikle cevap veren Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan huzur toplantılarının her yıl yapılacağı mesajını da vermişti. 
Bu arada uyuşturucu, kumar, fuhuş gibi olayların önüne geçebilmek için 24 saat çalıştıklarını, eğitime büyük önem verdiklerini de açıklamıştı.
 
Yerel seçimlere yönelikte tüm tedbirlerin alındığını, siyasi partilerin başkanları ile biraraya gelip bu konuları masaya yatırdıklarını bildirdi.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan "Beşiktaş'ta hiç kimsenin huzuru bozmasına asla müsaade etmeyiz. insanların huzurunu  bozdurmayız " dedi.

Öte yandan bu programın haberinin ise haber sitemiz üzerinden şu saate kadar 6.348 kişi tarafından okunduğu görüldü.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan yıl içinde yapacakları bir dizi çalışmaların yanısıra, Radyo Beşiktaş'ta da yapacakları canlı yayın ve programlar aracılığı ile Beşiktaşlıları bilgilendireceklerini söyledi. 


TIKLA GAZETENİ OKU

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık