Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın panoları nereye yok oldu?

Beşiktaş'ın panoları nereye yok oldu?

Beşiktaş Belediyesine ait Beltaş'ın işlettiği öğrenilen reklam panolarından yaklaşık 50 tanesi bir gece yarısı yok oldu.

Mesai saatinin başlamasıyla birlikte işe gelen yetkililer gelen ihbarlar ve kontroller sırasında şaşkına uğradı. 

Reklam ve tanıtım yayınlarının yayınlandığı ve işletmeciliği Belediye ile Beltaş'ın olan panoların bir gece yarısı yok olması ilçede infial yarattı.
Beşiktaş Belediyesi yetkilileri Beşiktaşlıların zararına olacak her olayın karşısında olduklarını belirterek, konunun aydınlatılması için bu işin sonuna kadar gideceklerini ve gereğinini yapılacağını açıkladılar. 
Bu arada Beltaş A.Ş. yetkililerinin de olayın çözülmesi için aralıksız çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Beşiktaşlıları hayrete düşüren olayda;
semt sakinleri yaya kaldırımlarında oldukça fazla sayıda reklam panolarının söküldüğünü fark etti. 
Yapılan araştırmalarda ve periyodik kontrollerde de bu tespitler yapılmıştı.
Öyle ki yok olan sadece küçük boyda panolar değil, küçük boy panoların yanı sıra, ışıklı dev panolar, hatta plus tabir edilen ve neredeyse vinçlerle sökülebilen panolarında yerinde olmadığı  görüldü.

Olayın üzerine Beşiktaş Belediyesi ve Beltaş A.Ş. yetkilileri harekete geçti ve panoları alan kişi veya kişileri bir an önce ortaya çıkarmak için bir dizi çok yönlü ve titiz bir çalışma başlattı.


Bu nedenle bir tutanak tutularak yetkililerce konu imza altına alındı ve konunun araştırılmasına başlandı.
Edinilen ilk bilgilere göre; Levent Sümbül Sokak'ta 4 adet plus, yine Levent Mahallesi'nde 14 adet plus Bilboard'ın yerinde olmadığı, Levent Sümbül Sokak başta olmak üzere 7 raket pano, Yine Levent'te 8 raket pano, Akatlar'da Haydar Aliyev ve Zeytinoğlu caddesinde 16 raket panonun yerinde yeller esiyor. Ayrıca; Akatlar'daki Turizm Okulu yanında bulunan plus pano olarak tabir edilen dev bir bilboardun da yerinde olmadığı tespit edildi.

Konu hakkında tutanaklar tutulurken, mahallelerdeki kameralarla bu işi yapanların kısa zamanda teşhis edileceği ve tüm yasal yollara başvurulacağı vurgulandı. 

Böyle bir durumun bugüne kadar yaşanmadığına ve bilboardların yerinden profesyonelce sökülüp alındığına işaret eden yetkililer, çok yönlü araştırma, görüntüler ve incelemelerin sonucu olayın faillerin ortaya çıkacağını söylediler.

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık