Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a 2.haber sitesi. Yerel ve ulusal haberler ile yayındayız

Beşiktaş'a 2.haber sitesi. Yerel ve ulusal haberler ile yayındayız

Yoğun istek üzerine Beşiktaş semt haberleri ile Gazete Beşiktaş yepyeni bir yüzle karşınızda... Beşiktaş Medya Grup haber sitesinin yanısıra Gazete Beşiktaş  adlı ikinci bir haber sitesi şeklinde  yayın yapacak. Yaklaşık 20 yıldır yayında olan sitenin yenilenmiş yüzüyle daha anlaşılabilir olması sağlandı.

Haber sitesinin daha çok Beşiktaş kent haberleri vereceği açıklandı. Beşiktaş semti, Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş ilçe siyasetiyle ilgili haberlerin yer alacağı haber sitesi ayrıca bir çok haberi Beşiktaş Medya Grup ile ortaklaşa yayınlayacak. 
Ancak yönetimleri ve isimleri ayrı olacak...

Yapılan açıklama da; Beşiktaşlıların katkıda bulunacağı ve yorumlarla siteye giren her kişinin yorumda bulunacağı kaydedildi. Daha ilk günden büyük ilgi gören Gazete Beşiktaş- Beşiktaş Gazetesi haber sitesi'nin okunma oranı da onbinlerce kişiyi geçti. 

Haber sitesi şeklinde hizmet verecek olan Gazete Beşiktaş adlı sitenin yazılı basın Gazete Beşiktaş'ın haberleri de barındıracağı ve resmi sitesi olacağı bildirildi. 

Beşiktaş Medya Grup Haber sitesinin; Spor, aktüel, müzik, magazin ve gündem, genel siyaset gibi konularına ağırlık verirken, yeni sitenin ilçe siyaseti, belediye semt haberleri ve belediye ağırlıklı yayın yapaçağı kaydedildi. 

Diğer taraftan her sitenin ayrı sosyal medya hesapları bulunduğu, ancak yayınlanan haberlerin Beşiktaş Medya Grup resmi sosyal medya hesaplarından okuyucu ve dinleyiçilere ulaştırılacağı böylelikle yüzbinlerce kişinin aynı anda takip etmesi sağlanacağı kaydedildi.

Öte yandan haber sitesi Beşiktaş'ın tarihi hakkında da bilgi ve fotoğraflar sunacak.

Gazete Beşiktaş haber sitesi için tıklayınız

Beşiktaş Medya Grup - haber sitesi için tıklayınız

 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık