Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’a hoş geldiniz

Beşiktaş’a hoş geldiniz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’nın katılımı ile siyah-beyazlı futbol takımının yeni transferleri Shinji Kagawa, Burak Yılmaz, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay için Vodafone Park’ta imza töreni düzenlendi. Beşiktaş JK Asbaşkan, Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Park’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Genel Sekreter, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, BJK Nevzat Demir Tesisleri ve Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Kartal Yuvalarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican imza törenine katıldı.

Beşiktaş’a hoş geldiniz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park’ta düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmasında, yeni transferlerin siyah-beyazlı kulübe hayırlı olmasını diledi. Zor bir süreçten geçtiklerini dile getiren Orman, takımdan ayrılan oyuncuların olduğunu ve takımı gençleştirme fırsatları olduğunu belirterek, aralarına dört değerli oyuncunun katıldığını söyledi.

Muhayer’i uzun süredir takip ettiklerini, Kagawa’yı yaz döneminde de transfer etmek istediklerini ancak bu zamana nasip olduğunu dile getirerek, hem kulübün hem de Beşiktaş taraftarının çok mutlu olduğunu ifade ederek, Japon yıldızın çok güzel bir başlangıç yaptığını söyledi. Hem Kagawa’nın Beşiktaş’tan Beşiktaş’ında Kagawa’dan mutlu olacağına inandığını dile getiren Fikret Orman, Mirin hakkında çok pozitif olduğunu söyleyerek, uzun süre birlikte olacaklarına inandığını dile getirdi. Burak için, sevdikleri bir oyuncu olduğunu belirten Orman, “Onun evi burası” diyerek, transfer döneminde Burak’ın evine dönmek istediğini, bunu Şenol Güneş’inde istediğini vurgulayarak, Trabzonspor’dan fedakarlık yaparak Beşiktaş’a geldiğini söyledi. Beşiktaş Camiasının Başkanı olarak Burak’a teşekkür eden Fikret Orman, dört oyuncuya da “Beşiktaş’a hoş geldiniz” dedi.

Forma için mücadele edeceğim

İmza töreninde konuşan Muhayer Oktay, siyah-beyazlı kulübe kendisini layık gördükleri için Başkan Fikret Orman’a, Teknik Direktör Şenol Güneş’e teşekkürlerini sunarak, elinden geleni yapacağını ve forma için savaşacağını söyledi.

12 sene sonra yeniden siyah-beyaz

Burak Yılmaz, 12 sene sonra yeniden Beşiktaş formasını giymenin vermiş olduğunu mutlulukla, bu imkanı sağlayan Başkan Fikret Ormana, Yönetim Kurulu’na ve Teknik Direktör Şenol Güneş’e teşekkür etti. “Elimden gelenin en iyisini yapacağım” diyen Yılmaz, siyah-beyazlı camiaya layık olmak istediğini dile getirdi.

Takım olarak yukarıya çıkacağız

Vodafone Park’taki imza töreninde konuşan Shinji Kagawa, Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Takım olarak yukarıya çıkacağımıza inanıyorum. Herkese çok teşekkür ederim. İstanbul harika bir şehir. Beklediğim gibi takımdaki atmosfer de harika” şeklinde konuştu.

İyi bir etki bırakmak istiyorum

Beşiktaş’ta olduğu için çok mutlu olduğunu dile getire Nicolas Isimat Mirin, herkese çok teşekkür etti. Takımda elinden geleni yapacağını belirten Mirin, siyah-beyazlı kulüpte çok kaliteli oyuncular olduğunu söyledi. Vida, Gökhan ve Caner gibi isimlerle oynadığını söyleyen Mirin, iyi işler yaparak iyi bir izlenim bırakmak istediğini ifade etti.

Vodafone Park’taki imza töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra sona erdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık