Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

"Beşiktaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli sivil toplum örgütüdür"

Cumhuriyet Balosu’nda Yönetim Kurulu Üyeleri; Fatih Hakan Avşar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Berkan Gocay ve Hakan Daltaban da yer aldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, baloda konuklara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Antalya Beşiktaşlılar Derneği’ne böyle güzel bir baloyu düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Her şeyi birlikte el ele omuz omuza yapacağız. Beşiktaş için iyi şeyler yapmaya niyet edenlere minnettarız. Beşiktaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli sivil toplum örgütüdür. Beşiktaş’ın varlığı bir çimentodur. Beşiktaşlılık; bir fikir, bir duruş demektir. Beşiktaş’ta bindirilmiş kıtaların olmadığını kanıtladık. Kongre üyelerimize teşekkür ediyorum. Beşiktaş taraftarının yapması gereken statlarda takımımızı desteklemektir. Kimse kendisini kurtarmak için Beşiktaş’ın taraftarına ve kongre üyesine leke atamaz. Ben bugün göreve niye geldiysem önceki yedi sene de aynı sebeple görevimde kaldım. Beşiktaş’ın gelecek için enerjiye ihtiyacı var. İyi bir Yönetim Kurulumuz var. Bir hafta içinde ödenmesi gereken 105 milyon TL borç olduğu, ödenmezse Avrupa’ya gidilemeyeceği ifade ediliyordu, o işi biz çözdük. Birilerinin bırakıp gitme sebebi olan bu sorunu biz dört günde çözdük. Birlik beraberlik olmadan hiçbir şey olmaz. Camianın her bir ferdi Beşiktaş’a katkı vermezse biz derman bulamayız. Bizi yalnız bırakmayın. Her Beşiktaşlı Beşiktaş’a katkı yapma hakkını kullanmalı. Beşiktaşlı olanda hırs olmaz. Beşiktaşlı olan yeni gelen yönetime sarılır, ‘Ben buradayım, bir emriniz var mı’ der. Gidenler öyle yapmadı. Gidenler, yakarak gittiler. Beni çok üzdüler. Yöneticilerimizle kulüpten içeriye girdiğimizde bizi karşılayan bir tane profesyonel yoktu. İstifa eden, tazminatlarını alan profesyoneller vardı. Biz kulübü toplamaya çalışıyoruz. Yıllarca maaş alan profesyoneller, başkanı ve yönetimi beklemeden gitti. Kimi de tazminatlarını Kartal Yuvası çekleriyle alıp gitti. Bizim nereye geldiğimizi anladınız mı? Beş tane profesyonelin kulübe yıllık maliyeti üç milyon TL, yedi senede yirmi bir milyon TL. Sonra ben ve arkadaşlarım 105 milyon TL bulmak için uğraşıyoruz. Kulübün içinde bu zihniyette başkalarının da var olduğunu biliyorum, onlar da gidecek.”

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık