Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş şehidi son yolculuğa uğurlandı

Beşiktaş şehidi son yolculuğa uğurlandı

Beşiktaş Vodafone Park'ta 10 Aralık 2016'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Muammer Ateş, 2.5 yıl sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Beşiktaş Vodafone Park'ta  10 Aralık 2016 yılında oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından gerçekleştirilen terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Muammer Ateş'i, binlerce Bayburtlu memleketinde son yolculuğuna uğurladı. Hain saldırıda 38'i emniyet personeli ve 8'i sivil olmak üzere 46 kişi şehit olmuş; 166 kişi de yaralanmıştı.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez"

Şehit polis memuru Muammer Ateş için ilk tören Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Törenin ardından doğduğu köy olan Aydıntepe ilçesine bağlı Çatıksu köyüne getirilen şehit Muammer Ateş'in cenazesi, vatandaşlar tarafından köy girişinde bayraklarla karşılandı. Vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan attı. Şehit polis memuru Ateş'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, babaevinde helallik alınmasının ardından Çatıksu Köyü İlk ve Ortaokulu bahçesine getirildi. Şehidin yakınları ve köy sakinleri burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Mezarlıktaki defin töreninin ardından şehit Ateş için polisler tarafından saygı atışı yapıldı, tabut üzerindeki Türk bayrağı şehidin ailesine takdim edildi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık