Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş seçime hazır

Beşiktaş seçime hazır

Beşiktaş Kaymakamlığı ve Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü seçime yönelik tüm tedbirlerin alındığını açıkladı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan bundan haftalar öncesinden çalışmalara başlanıldığını, siyasi parti temsilcileri ile zaman zaman toplantı yaparak bilgi verildiğini, Beşiktaşta vatandaşların huzurlu bir  ortamda seçme ve seçilme haklarını yerine getirmek için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte  sahada olacaklarını belirtti. 
Vatandaşların her hangi bir konuda sorunları ve şikayetleri olduğu taktirde kendilerini çekinmeden aramaları isteyen Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan "Yaptığımız toplantılarda, esnaf ve mahalle gezilerimizde bunları en açık şekilde izah ettik. Bizim için önemli olan Beşiktaşlıların huzuru, mutluluğu ve refahıdır. Seçim günü ve  sonrasında da bunu sağlamak için bizler, kaymakamlık ve emniyet ile tüm ilgili kuruluşlar sokakta olacağız. Tüm tedbirler alınmıştır. vatandaşlarımız rahat olsun, huzur içinde oylarını kullanabilirler, seçim sonrası da huzurlu ortamın sürdürülebilir olması için tedbirlerimiz devam edecektir" dedi.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI ÖNDER BAKAN

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan İsmail Baştuğ ile konuştu. Baştuğ'a seçime yönelik tüm tedbirlerin alındığını söyleyen Bakan, "Seçimlerin güvenlik acısındandan istenilen şekilde tamamlanması için bütün tedbirler alındı. Okullarımızda görevliler ve güvenlik görevlilerimiz bulunacak. Kantinlerimiz açık tutulacak. İnsanlarımız ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Güvenlik birimlerimiz planlı olarak çalışacak. Bu konu da bende alanda sahada olacağım. Emniyet personelimiz de aynı şekilde.... Polislerimizin yanısıra bekçilerimiz de, milli eğitim camiamız da  ilçe seçim kurulu ile koordineli olarak çalışacağız."dedi.

BEŞİKTAŞ EMNİYET MÜDÜRÜ ERCAN ÇAMIRCI

Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı da Beşiktaş Medya Grup Başkanı gazeteci İsmail Baştuğ'a önemli açıklamalarda bulundu. Çamırcı konu hakkında şunları söyledi ve Beşiktaşlıları bilgelendirdi: "Her okulda vatandaşlarımızı huzurunu sağlayacak ve olası olaylara müdahale edecek yeterli personelimiz  bulunacak. Okullarımızdan amirlerimiz sorumlu. Mobil timleri görev başında,  çevre güvenliği alınmıştır. vatandaşlarımız her türlü şartta mutlaka 155'i arasın bizler anında yanında oluruz.  700 kişilik ekip görev yapacak, 27 okul var. Ayrıca sivil polisler de görev yapacak. Seçim sırasında ve sonrasında huzuru sağlamlak bizim görevimiz ve önceliğinmizdir. Saat: 05.00 itibariyle göreve başlıyoruz kesintisiz İstanbul'da 40.000 polis görev yapacak. Bütün istanbul polis aynı anda çalışacak Beşiktaş'ta koordineli görev yapacak. Vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir sekilde oylarını kullanmaları için güvenlik acısından kendilerine yardımcı olunacaktır.

Editör: İsmail Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık