Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş saldırısında yaralanan polis memuru şehit oldu

Beşiktaş saldırısında yaralanan polis memuru şehit oldu

Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra hain saldırıda ağır yaralanan polis memuru Muammer Ateş tedavi gördüğü hastanede 2.5 yıl sonra şehit oldu. Beşiktaş Vodafone Park'ta 10 Aralık 2016'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Muammer Ateş, 2.5 yıl sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Saldırıdan bu yana yaklaşık 2.5 yıldır hastanede tedavi gören polis memuru Ateş şehit oldu. Şehidin cenazesi Yenibosna Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Hain saldırıda 38'i emniyet personeli ve 8'i sivil olmak üzere 46 kişi şehit olmuş; 166 kişi de yaralanmıştı.

Şehit memleketi Bayburt'a gönderildi

Beşiktaş Vodafone Park’ta 10 Aralık 2016’da oynanan futbol maçının ardından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve yaklaşık 2,5 yıldır hastanede tedavi gören polis memuru, bugün şehit oldu. Şehit Ateş’in cenazesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ait cenaze nakil aracıyla memleketi Bayburt’ta gönderilmek üzere akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı’na getirildi. Helallik alınmasından sonra şehit Ateş’in naaşı tören mangası tarafından araçtan alınarak uçağa nakledildi.

Törene şehidin annesi Leyla Ateş, babası Orhan Ateş, amcası Kasım Ateş ve yakınları katıldı. İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Önal, İstanbul Havalimanı’ndan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Emre Erdoğan ve şehidin çok sayıda meslektaşı da törende hazır bulundu. Tören sırasında şehidin gözyaşları döken annesi Leyla Ateş’in ayakta durmakta güçlük çektiği görülürken, anne Ateş’e iki kadın kollarına giderek destek oldu. Şehit Muammer Ateş’in cenazesi törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Bayburt’a gönderildi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık