Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup'un 20 yıllık serüveni belgesel oldu

Beşiktaş Medya Grup'un 20 yıllık serüveni belgesel oldu

Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Beşiktaş Medya Grup ayrıca 2000 yılından bu yana gazete radyo ve haber siteleriyle ilgili ilginç karelerden oluşan ve her biri belgesel niteliğindeki görsellerden oluşan bir video düzenledi.

Öte yandan Beşiktaş Medya Grup yayınları hakkında şu bilgileri verdi:

Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı'nın ilk ve tek medya organı Beşiktaş Medya Grup yayınları dünyanın her yerinden kesintisiz okunmakta, dinlenmekte ve izlenmektedir.

YAYINLARIMIZ: Gazete Beşiktaş - Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş Web TV - Beşiktaş Radyosu'nu yayınlamaktayız. 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ: Beşiktaş Medya Grup, Twitter - Facebook - instagram sosyal medya hesaplarını yüzbinlerce kişi takip etmektedir.

YOUTUBE KANALIMIZ VE YAYIN TEKRARLARI: Ayrıca; YouTube Kanalımıza abone olabilir Canlı yayın tekrarını ' dünyanın her yerinden dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.

UYGULAMALAR: Tüm yayınlarımız, PC / iPad / iPhone / Android üzerinden hiç bir uygulama indirmeden rahatlıkla takip edebilir, okuyabilir, dinleyebilir, seyredebilirsiniz.Ayrıca,  iOSS / App Store  uygulamasını ücretsiz indirerek  tek panel üzerinden dünyanın her yerinden dilediğiniz zaman kesintisiz biçimde gazetenizi okuyabilir, haber sitesini ve sosyal medya paylaşımlarını görebilir, radyonuzu dinleyebilir, web tv seyredebilirsiniz.

HABER SİTELERİMİZ: www.besiktas.com.tr BJK Spor Aktüel ve Kent konularında yayın yapmaktadır.
www.gazetebesiktas.com.tr  Kent, siyaset, belediye, kaymakamlık, emniyet vb özel haberler ağırlıklı yayın yapmaktadır. 

E-GAZETE: 2000 yılından bu yana sürekli olarak hazırlanıp basılan ve yayınlanan Bağımsız Siyasi Gazete  'Gazete Beşiktaş' dağıtımla eş zamanlı olarak her ayın birinde dünyanın her yerinden okuyabilirsiniz.

KAMPANYALAR: Öte yandan Kampanyalardan yararlanıp, yayınlarımıza sponsor olabilir, tanıtım ve reklamlarınızı yayınlatabilir, ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

PROFESYONEL KADRO: Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı'nın ilk ve tek medya organı Beşiktaş Medya Grup yayınlarını Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Dünya, Türkiye Spor Yazarları, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi, Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler hazırlayıp, yayınlamaktadırlar.

Copyright: Tüm isim, logo ve marka hakları tarafımıza tescilli olup kullanılması  kesinlikle yasaktır.

RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Haber Videosu


Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık