Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup, yılın futbolcusu kupası

Beşiktaş Medya Grup, yılın futbolcusu kupası

Beşiktaş Medya Grup tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen geleneksel yılın futbolcusu yarışması yine büyük ses getirdi. www.besiktas.com.tr haber sitemizden yaptığımız yarışmaya 20.000 Beşiktaşlı katılarak oy verdi. Rekor sayılabilecek katılım sonucunda 7304 oy alan Pepe 2017-2018 sezonu yılın futbolcusu seçildi. 4018 oy alan Quaresma 2. oldu.  3454 oy alan Babel 3 olurken, 2673 oy alan Adriano'da 4. oldu. Diğer oylar Beşiktaşlı futbolcular arasında paylaşıldı.


Tören Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde yapıldı. Dün, saat: 15.30 başlayan törene Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ'da katılarak, Pepe'ye yılın futbolcusu kupasını verdi. 


Törene basın mensupları, Beşiktaşlı taraftarlar ve futbolcular da büyük ilgi gösterdi. Pepe'ye ayrıca  törende kendisine gazeteci ve ressam Buğurcan Baştuğ tarafından verilen özel digital çizimden oluşan bir de resim hediye edildi. Pepe, resmi çok beğendiğini, özenle saklayacağını söyledi. Ayrıca sakatlıktan yeni çıkan Pepe yaptığımız görüşmede formasını çok özlediğini ve hazır olduğunu da belirtti. Pepe Beşiktaş taraftarına  ve Beşiktaş Medya Grup'a 1 yıl boyunca gösterdikleri bu emek, destek ve kupa için de çok teşekkür ediyorum"dedi.
Daha önceki yıllarda düzenlenen Beşiktaş Medya Grup yılın futbolcusu kupası yarışmalarında Tayfur, Sergen, Delgado, Tello, Bobo, Quaresma, Necip, Fernandes, Mario Gomez, Oğuzhan ve Atiba kazanan futbolcular olmuştu.

 

gazeteci ismail baştuğ

gazeteci ismail baştuğ pepeye kupa verdi

YILIN FUTBOLCUSU KUPASI HABERLERİ

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU!.. İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU BEŞİKTAŞLILARA SORDUK!..

yukarı çık