Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan Çanakkale Zaferi mesajı

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan Çanakkale Zaferi mesajı

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin" 104. yıl dönümü nedeniyle Beşiktaş Kaymakamlığı resmi sitesinden bir mesaj yayımladı. Çanakkale Zaferi'ni kutlayan Beşiktaş Kaymakamı Bakan, "Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünü kutluyor, "Çanakkale Geçilmez" sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum." Önder Bakan Beşiktaş Kaymakamı 

Çanakkale Geçilmez

Çanakkale anma törenlerinin bugün 104. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladığımız 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, büyük milletimizin bağımsızlık ve egemenlik ruhunun tezahürü olan büyük bir  kahramanlık unutulmaz destanıdır. 18 Mart 1915 tarihinde 'Çanakkale Geçilmez' diye yazdığımız bu destanla 253 bin vatan evladımızı şehit verdiğimiz, 783 bin km kare vatan toprağı içinde kardeşliğin ve ulus olma bilincinin de tohumları atılmıştır. Dünya tarihinde hesapları değiştiren bu "Çanakkale Zaferi" aynı zamanda milli mücadelenin de ilk kıvılcımıdır. Çanakkale savaşı, Ulu Önderimiz Atatürk’ün Milletin kaderinde güneş gibi doğduğu dönüm noktası olmuştur. Tarihimizdeki zaferlerle dolu, vatan ve bağımsızlık söz konusu olunca milletimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır. Çanakkale Savaşı, bunun en seçkin örneklerindendir. Milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde üstün bir zaferle sonuçlanan Çanakkale Savaşı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının da temel taşlarından biri olmuştur.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık