Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'a terör sevicilerden saldırı!

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'a terör sevicilerden saldırı!

Göreve geldiği günden bu yana kucaklayıcı tavırları ve halktan biri olarak samimi davranışlarıyla sevilen ve sayılan Beşiktaş'ın genç kaymakamı Önder Bakan sosyal medya üzerinden teröristleri lanetleyen bir twitine karşılık terör destekcileri tarafından saldırıya uğradı.
 
Önder Bakan, Van'ın Özalp İlçesinde  Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik  gerçekleştirilen hain terör saldırılarını kınamıştı. 
Ardından da bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleymen Soylu'nun Twitlerini paylaşmıştı.

TERÖRİSTLERİ KINADI HEDEF OLDU!..

Son olarakta güvenlik güçlerinin aramalarında ele geçen bir bomba yapma notları bulunan defteri paylaşmış ve şöyle yazmıştı.
'Hangi vatandaşa yardım yapılacak, hangi fakir fukaraya, ailelerin çocukları mutlu edilecek, hangi mahallelerin yolu suyu yapılacak, işçi maaşları nasıl ödenecek yazması gerekirken patlayıcı nasıl yapılır, tarifi var'

İşte bu twitten sonra terör sevici hesaplardan saldırı başladı.
Önder Bakan'ın twiti altına;

'Kaymakamlığınız gecici, e......niz baki. Heç kusura bakmayın'

'Kaymakam olmuşsunuz ama doğruluk ve adaletten keşke nasiplenseydiniz'

şeklinde hakarete varan utanmazca mesajlar yazıldı.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan gereken cevabı verirken başta Beşiktaşlılar olmak üzere Türkiye'nin bir çok köşesinden yüzlerce kişide Önder Bakan'a destekte bulundu. Fikirlerini yazdı.
Bu rezil twitleri terör sevicilerin daha fazla reklamı olmaması için kayıtları alındığı halde yayınlamıyoruz ama gerekenin yapılacağına inanıyoruz.
Ayrıca Beşiktaş'ta da bu kişilerle aynı fikirde yürüyen, hareket eden ve provokasyonlarda bulunan bazı hesapların da olduğu belirlendi.

BEŞİKTAŞ'TA İNFİAL YARATTI!..

Bu güne kadar tüm mahallelerde halk günleri düzenlemiş, vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgilenen kapısı ve telefonu gece gündüz açık, Koronovirüs süresince binlerce erzağı bizzat kendi dağıtmış, daha yakın zamanda da on yıllardır mezbelelik olan kaymakamlık binasını aslına uygun restore ederek Beşiktaşlıların  en iyi şekilde hizmet almasını sağlayan Önder Bakan'a yapılan niyeti belli kişi ve grupların bu çirkin saldırısı Beşiktaş'ta kınanıyor.

Bizler de Beşiktaş Medya Grup olarak bu işin takipçisi olacağımızı bildirir, bu terör sevicileri kınadığımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık