Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Radyo Beşiktaş'ta

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Radyo Beşiktaş'ta



Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Radyo Beşiktaş'ın konuğu oldu. Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ'un sorularını cevaplayan Önder Bakan 6 ayda yapılanları da özetledi. Çalışmaları anlattı.  Bakan; "Huzurun bozulmasına izin vermeyiz" dedi.
Emniyet, eğitim ve sağlık konusunda da görüşlerini Beşiktaşlılarla paylaşan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Radyo Beşiktaş aracılığı ile vatandaşlara seslendi. 
Yaklaşık 1 saati geçen canlı yayına ilgi beklenenden büyüktü.  Binlerce kişinin aynı anda dinlediği canlı yayında Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan özetle şunları söyledi:

HUZURUN BOZULMASINA İZİN VERMEYİZ

Huzur toplantıları sırasında şikayetlerin bir çoğu tinerciler, çicekçi diye tabir edilen dilencilerden ve valelerden geldi. Bu konuda bir çok çalışma yaptık. Tinerci diye tabir edilen kişilerle ilgili yapılan çalışmalarda bu konu  üzerinde titizlikle durulmaktadır. Bu insanları Beşiktaşlılar tanımakta ve bir çoğu tehlike arz etmediği belirtilmektedir. Ancak reabilite yönünde çalışmalarımız devam etmektedir. Valeler konusunda ise bir kaç bölgeden oldukça yoğun şikayet aldık. İşletme sahipleri ve valeleri uyarıyor ve bilgilendiriyoruz. İSPARK ile ilgili çalışmalara başladık. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi bünyesinde olan İSPARK'ın gece saatlerinde de çalışması için  görüşmeler yapıyoruz. Çünkü gece İSPARK'ın yerleri boş kalıyor. Valeler buraları kullanıyor. Ayrıca sokak araları ve caddelerde işgal ediliyor. İnsanların evinin ve işyerlerinin önünü de araçların park edildiği bilgilerini alıyoruz. Bu durumda bir ambulans ve itfaiye aracı buralardan geçemez duruma gelebilir ve telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğabilir. Bu nedenle bir intizam içinde çalışılmalıdır. İSPARK gece gündüz hizmet verebildiği taktirde bu düzen sağlanabilir diye düşünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trafik ve otopark konusunda da şikayetler alıyoruz. Bizim dışımızdaki gelişmeler olmasına rağmen koordine sağlayarak ilgili birimlerle birlikte çözüm yolları arıyoruz.

gazeteci ismail baştuğ beşiktaş kaymakamı önder bakan
KUMAR, UYUŞTURUCU VE FUHUŞUN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Gazeteci İsmail Baştuğ ile birlikte gerçekleştirdiği Radyo Beşiktaş'taki canlı yayında sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü;
"Fuhuş, uyuşturucu ve kumar olaylarına çok hassas yaklaşıyoruz. Bu konuda yoğun bir denetem ve çalışma yapıyoruz. Dernek ve kulüp adı altında kumar oynadığını tespit ettiğimiz yerlere yapılan baskınlarda iyi sonuçlar elde ettik. İşyeri sahipleriyle de görüşüyoruz. Malesef kumar bir nevi bağmlılık. İnsanların eğitimi çok önemli. Fuhuş konusuna gelince bu konuda da titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Masaj salonu ve benzeri adlarla açılan yerlerde yapılan bu kanun dışı işlere müsaade edilmemektedir. Uyuşturucu da bu konuların içinde yer alan bir durum. Uyuşturucu ile mücadelemiz de aynı titizlikle sürdürülüyor. 

CEZALAR AĞIR HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Diğer yandan tütün ve nargile içimi ile ilgili bir dizi  çalışma yapılıyor. Cezalar çok yüksek. Para cezalarının yanı sıra işletmenin kapatılmasına kadar bir dizi tedbir uygulanıyor. İnsanların işlerinden olmasını istemiyoruz, onun için gerekli uyarılarda bulunuyoruz, yapmaları gerekenleri söylüyoruz. Eğitimlerden geçirmek zorunda kalıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımıza da büyük iş düşüyor.
Kaymakam Önder Bakan bu arada ev, işyeri ve araçlardan yapılan hırsızlık olayları ile de ilgili 26 şahısın yakalandığını belirti. 324 kişiye uyuşturucudan işlem yapıldığını, 1.668 gram uyuşturucunun alındığını açıkladı. Bununla birlikte 135 kişiyede kabahatlar kanunu gereği işlem yapıldığını söyledi. 


BEKÇİLERİN SAYISI ARTTIRILIYOR

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan önemli bir konuya daha deyindi ve gece bekçilerinin görevlendirmesi ile asayişin daha da güvenilir bir hale getirildiğine dikkat çekti. Beşiktaş'ta 52 bekçinin olduğunu belirten Bakan 25 bekçinin daha  takviye edileceğini belirtti. böylelikle polis ve bekçiden oluşan güvenlik güçleri ile birlikte gece gündüz asayişin sağlanmasının daha da istenilen seviyeye geleceğini vurguladı.

EĞİTİM HER KONUDA ÖNEMLİ

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan eğitim konusu üzerinde durarak, okullardaki etkinlik, seminer ve eğitimlere katılıyoruz. Beşiktaş kültür düzeyi yüksek yüz yıllık okullarımız var. Marka değerleri çok yütksek, Bir çok çocuk bu okullarda okumak istiyor. Okulların denetimi öğrencilerin korunmasına da yönelik. Buradaki köktü alışkanlıkların önüne geçebilmek gençlerin eğitimini sağlıklı hale getirmek için 7/24 çaba gösteriyoruz.

TARİHE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Diğer taraftan Hükümet Konağı'nın dış cephesinin yenilenmesi içinde gayret gösterildieğini kaydeden Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Çırağan Sarayı'nın karşısında, Beşiktaşlıların en çok kullandığı  bir cadde, turizmin kalbi bir yerdeki bu tarihi binanın bir an önce hakettiği seviyeye gelmesi gerekir" dedi. 
Bakan, Beşiktaş'taki çeşmelerin envanterinin çıkarılacağını, temizlik ve bakımlarının yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca tarihi mezar taşlarının da bir çoğunun onarım beklediğini belirtti.

YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK TOPLANTI YAPTIK

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan yerel seçimlerle ilgili de konuştu. Önder Bakan, ilçe başkanları ile toplantı yaptıklarını, uyulması gerekenlerin masaya yatırıldığını söyledi. Bu konuda Beşiktaşlılar adına müşterek çalışıldığını ve seçim çalışmaları sırasında bir sıkıntı olmaması için gayret sarf ettiklerini belirtti. Şu anda bir problem yok ancak ne olacağı bilinmez, biz tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Hatta kendilerine cep telefonumu dahi verdim, beni istedikleri zaman arayıp görüşebilirler. Beşiktaş'a hizmet vermek bizim önceliğimizdir. Hangi parti kazanırsa kazansın, yeni seçilecek olan başkan ile de Beşiktaşa katkı sunmak için iş birliği içinde hareket etmeliyiz. Ancak  bu şekilde Beşikaş'a ve Beşiktaşlılara hak ettiği en iyi hizmeti verebiliriz" dedi.

beşiktaş radyosu

Daha öncede hazur toplantılarıyla ilgili canlı yayın yapılmıştı bu canlı yayını kaçıranlar için tekrar yayın

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU!.. İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU BEŞİKTAŞLILARA SORDUK!..

yukarı çık