Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş ile Özersoylar Grubu'ndan sponsorluk anlaşması

Beşiktaş ile Özersoylar Grubu'ndan sponsorluk anlaşması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Özersoylar Yönetim Kurulu Başkanı O. Kürşat Ersoy, iş birliği anlaşmasının detaylarını Vodafone Park’ta düzenlenen tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla paylaştılar. Anlaşma kapsamında Beşiktaş'ın basketbol kategorisindeki en büyük sponsorları arasında yer alacak olan Özersoylar Grubu, Beşiktaş Sompo Sigorta Takımı'nın ulusal ve uluslararası platformlarda oynayacağı tüm maçlarda forma sponsoru olarak yerini alacak.

"Önemli iş birliklerinden bir tanesi"

Fikret Orman, iş birliği tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Özersoylar Dış Ticaret’in kulübümüzle gerçekleştirmiş olduğu sponsorluk anlaşması, bu kategoride oldukça önemli iş birliklerinden bir tanesi. Beşiktaş JK olarak, finansal hedeflerimiz doğrultusunda, ülkemizin başarılı markaları ile yan yana durmaktan ve uzun soluklu ortaklıklar gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Değerli markaları ile formamızda da yer bulacak Özersoylar Dış Ticaret ile anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

"Beşiktaş gibi köklü bir kulüple iş birliği yapmaktan dolayı mutluyuz"

Özersoylar Yönetim Kurulu Başkanı O. Kürşat Ersoy, toplantıda yaptığı konuşmada, “Gücünü geçmişinden alan şirketimizle Beşiktaş gibi köklü bir kulübün iş birliği yapmasından dolayı mutluyuz. Gönül verdiğimiz ve taraftarı olmaktan onur duyduğumuz kulübümüzle gerçekleştirmekte olduğumuz bu iş birliği bizim için oldukça heyecan verici bir adım olmuştur. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Hem taraftar hem de sponsor olarak takımımıza destek vermeyi Türk sporunun gelişmesi açısından da çok önemli buluyoruz. Bu çerçevede ulusal ve uluslararası platformlarda gerek sosyal sorumluluk projeleriyle gerekse taraftarımızın da dahil olacağı aktivitelerle büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyor, bu vesile ile Beşiktaşımıza başarılı bir sezon diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık