Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Emniyeti'nde hareketli günler

Beşiktaş Emniyeti'nde hareketli günler

Beşiktaş Emniyeti, huzurun ve güven ortamının sağlanması için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Gazeteci İsmail Baştuğ'u ile tekrar bir araya gelen ve yapılan çalışmalarla ilgili son gelişmeleri detaylarıyla aktaran Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı "7/24 görev başındayız. Vatandaşlarımız günün her saati bizleri arayabilirler" dedi. 
"155'e ulaşılması ile birlikte en kısa zamanda yanlarında olacağız" şeklinde konuşan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, "Beşiktaş'ın huzur ve güvende olması için tüm arkadaşlarımız özveri içinde ve sorumluluk bilncinde görev yapıyoruz" dedi.

SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYORLAR

Beşiktaş Emniyet Müdürlügünün 6 aylık icraatları şöyle: 994 aranan şahıs, 81 adet ruhsatsız tabanca ve 801 adet fişek, 376 kişiye uyuşturucu kullanmaktan, ayrıca 29 kişiye torbacılıktan işlem yapılmıştır. 27 hırsızlık olayının faili olan 44 kişiyi yakalayarak olaylar aydınlatılmıştır. 29 tane dernek ve spor kulübü adı altında kumar oynatıldığı tespit edilen iş yerine kumardan, 11 tane masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı tespit edilen iş yerine fuhuştan işlem yapılıp, kapatılmıştır.

İNŞAATÇILARA SÖYLEYİN AĞAÇLARI KESMESİN

Öte yandan; Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Nisan ayında, 10 Nisan Polis Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yarınlarımızın sahibi çocuklarımızla dopdolu bir ay geçirdi... 10 Nisan Polis Bayramı sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüz'ün makamına oturan Sercan'a “Emniyet Müdürü olsan ilk ne yapardın” sorusu soruldu ve Sercan'ın soruya verdiği cevap “İnşaatçılara söyleyin ağaçları kesmesin, doğayı korusun” oldu.

BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADILAR

Polis Bayramı'nı, çocuklarla neşe içinde kutlayan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ziyaretlerine gelen Burak Reis İlköğretim Okulu öğrencileriyle, unutulmamanın verdiği mutluluğu da yaşadı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü bu bayramda. Daha önce beraber proje gerçekleştiren ve bu kapsamda bir araya gelen, Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu öğrencileri, polis abi ve ablalarını unutmadı, onlara sürpriz yapıp konser verdi.

OTİZMLİ ÇOCUKLARIN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Diğer yandan konu hakkında şöyle denildi: "Otizmli çocuklarımızla bir araya gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek bir günlük polis olmalarını sağladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyarete gelen Akadlar Anaokulu öğrencilerimiz iİçe Emniyet Müdürümüzün makamına oturdu ve onlar da bir günlüğüne de olsa polis oldu."
 

Fotoğraflar: Muzaffer Topal

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık