Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş dünya sporuna katkı sağlıyor

Beşiktaş dünya sporuna katkı sağlıyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısında siyah-beyazlı camiaya ve taraftara seslendi. Beşiktaş'ın sadece Türk sporuna değil, dünya sporuna katkısını sürdüreceğini söyleyen Fikret Orman, yazısında şu ifadelere yer verdi: "Açıldığı günden bu yana taraftarlarımızın coşkusu ile birlikte birçok önemli müsabakaya ve zaman zaman da uluslararası çapta birçok organizasyona ev sahipliği yapan Vodafone Park, bu defa yine küresel arenada son derece önemli bir karşılaşmaya sahne oldu. Beşiktaşımızın mabedi Vodafone Park, geçtiğimiz ay çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak, dünya devlerini ağırladı. UEFA Süper Kupa finalinde Chelsea ve Liverpool’un kıyasıya mücadelesini, gururla ve mutlulukla izledik. Beşiktaşımız, yatırımları, tesisleri, etkinlikleri ve hayata geçireceği diğer projeleriyle sadece Türk sporuna değil, dünya sporuna katkısını sürdürecektir.

"Yurtsever nesiller yetiştimek için ilk adımı atıyoruz"

Elbette kulübümüzün çalışma ve ilgi alanı sadece sporla sınırlı değil. Beşiktaş ve Kabataş camialarının geleneklerinden aldığı değerler ile kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, bu eğitim-öğretim yılında öğrencileriyle buluşuyor. Anaokulundan üniversiteye bir okullaşma hareketinin ilk ateşi olan Çamlıca Kampüsü’nde çağdaş eğitime; bilim, sanat, kültür ve sporla sahip çıkarak, yurtsever nesiller yetiştirmenin ilk adımını atıyoruz. BJK-KABATAŞ VAKFI Okulu öğrencileri başta olmak üzere, bu ay okulları açılan tüm yavrularımızın zihinleri açık, yarınları aydınlık olsun. Tribünlerde görmekten büyük memnuniyet duyduğum tüm Yavru Kartallarımıza yeni eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyor; onlara miras bırakacağımız geleceğin güçlü Beşiktaş’ını kurma yolunda gösterdiğiniz desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum.

"UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi ilk kez Beşiktaş temsil etti"

Avrupa’nın en iyi kadın futbol takımlarının mücadele ettiği UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde tarihinde ilk kez ülkemizi temsil eden Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımımızı tebrik etmek istiyorum. Üç maçta, bir galibiyet ve iki beraberlikle namağlup olarak grubunu tamamlayan sporcularımıza, örnek bir Türk kadını olarak ülkemizi dünyada başarılı bir şekilde temsil ettikleri için teşekkür etmek istiyorum."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık