Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi'nden davet var

Beşiktaş Belediyesi'nden davet var

Beşiktaş Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da, Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını birbirinden görkemli etkinliklerle kutlayacak.
Beşiktaş Belediyesinden yapılan duyuruda şöyle denildi:
"İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk Karnavalıyla minikler bayramın tadını doyasıya çıkaracak. Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında miniklere unutamayacağı bir bayram yaşatacak. İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk Karnavalında, halk oyunları, şişme oyun grupları, yüz boyama, sosis balon istasyonları, sihirbaz gösterileri ve mobil kütüphane yer alacak. Ayrıca düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye giren çocuklara birbirinden değerli hediyeler verilecek. 
Bu anlamlı günde etkinliğe; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da katılacak. Farklı yaş grubundan öğrenciler de, hazırlayacakları gösterilerle karnavalı şenlendirecek.
Etkinlikte, ‘Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi’ ve ‘Beşiktaş Özgür Pedallar’ grupları, açacakları stantlar aracılığıyla bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak."
Karnavalın Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Spor Tesisleri Levent Mah. Uğur Mumcu Caddesi No: 3 Levent- Beşiktaş adresinde yapılacağı ve 23 Nisan 2019 Salı günü saat 12:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşeceği belirtildi. 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık