Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesinde yıllar sonra bir ilk gerçekleşti

Beşiktaş Belediyesinde yıllar sonra bir ilk gerçekleşti

Beşiktaş Belediyesi yeni ve bu güne kadar hiç görülmemiş önemli bir uygulamaya imza atarak, alışılmışın dışında bir uygulama ile halk günlerinin ilk uygulayıcısı oldu. Bu yeni uygulama ile Başkan Akpolat bizzat sorunları dinliyor ve başkan yardımcıları ile müdürlerle birlikte anında sorunları çözüyor.
'Açık mikrofon' adı altında düzenlenen ve 23 mahallede halkla buluşulan etkinlikten sonra şimdi de belediyede halk günleri düzenlenmeye başladı. 

BAŞKAN RIZA AKPOLAT BİRE BİR GÖRÜŞÜYOR DERT DİNLİYOR SORUN ÇÖZÜYOR

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın bizzat halkı dinlediği toplantının ilki büyük bir katılımla yapıldı. 
Edinilen bilgiye göre ilk etapta 4 saat içinde 104 kişinin sorunlarına eğilindi ve çözüm yolları arandı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat 'Böylesine kapsamlı bir projeyi hayata geçirdiğimiz için sevinçliyiz. Vatandaşlarımızda çok mutlu oldu. Bizzat ben bire bir dertleri sorunları dinliyorum. Seçimden önce vaatlerimizden biri buydu. İletişime açık olacağız. Tüm kararları birlikte alıp sorunları birlikte çözeceğiz. Katılımcı, saydam ve şeffaf bir belediyecilik modeli uygulayacağız. Verdiğimiz tüm sözlerimizi de tek tek yerine getireceğiz' dedi.


Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat bir müjde daha verdi ve 'Her perşembe günü halk günü düzenleyeceğiz. Şu ana kadar ilgi çok büyük oldu. 2000 kişi görüşmek istiyor. Her hafta 200 kişiyle görüşme yapmak için planlama çalışması içindeyiz. Tüm vatandaşlarımıza kapılarımız açıktır. Beşiktaş'ta olması gereken çağdaş ve modern, yepyeni bir yerel yönetim modelini uygulamaya soktuk' dedi.

BAŞKAN YARDIMCILARI VE MÜDÜRLER HAZIR BULUNUYOR

Toplantılar Beşiktaş Belediyesi'nin 5. katında yapılıyor. Toplantılara Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcılarından Ali Rıza Yılmaz, Ozan İş, Ender Topçuoğlu, İlker Özsalman, Esra Yenidünya ve Zeynep Karaman'da katılıyor. 
Öte yandan vatandaşların sorunlarını anında çözmek üzere toplantılarda müdürler de hazır bulunuyor. 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık