Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi eski başkan ve yöneticilerine örgüt suçlaması ile operasyon yapıldı. Arananlar ve gözaltılar var!

Beşiktaş Belediyesi eski başkan ve yöneticilerine örgüt suçlaması ile operasyon yapıldı. Arananlar ve gözaltılar var!

Beşiktaş Belediyesinde sular durulmuyor!.. Geçtiğimiz dönem yaşanan olayların devamı niteliğindeki suçlamalar sonunda gözaltına kadar gitti ve yıllar sonra yeniden canlandı!..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beşiktaş Belediyesi'nin eski yöneticilerine ‘çıkar amaçlı örgüt kurma’, ‘rüşvet’ ve ‘irtikap’ operasyonu düzenlendi.

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski belediye başkan yardımcılarından Rıfat Örnek, eski belediye meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi ile eski zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Bunların arasında başka başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdür ve üst düzey yöneticilerin de olduğu belirtildi. 16'sı göz altına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Hüseyin Avni Sipahi ile Selçuk Bartınlı'nın da bulunduğu belirtildi.

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında ise yakalanma kararı bulunduğu ve polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE GEÇEN DÖNEM SULAR DURULMADI!..

Geçtiğimiz dönemin belediye başkanı olan Murat Hazinedar bir çok başkan yardımcısı ve meclis üyesi ile üst düzey yöneticiler görevden alınmıştı. Beşiktaş'taki olaylar seçim öncesi başlamış, sahtekarlık olarak nitelenen bir çok konu, genel merkez ve Kılıçdaroğlu'na kadar sirayet etmişti.   
Olaylar bundan sonra hiç bitmedi.
Zamanın başkan yardımcılarının tamamı, meclis üyeleri ve üst düzey yöneticileri hep suçlandı!.. Zimmetler çıktı, belgeler yayınlandı!.. Olaylar ve parasal ilişkiler belediyeye bağlı şirket ve vakfa kadar uzandı!.. Hatta bu yolla yapılan birçok tartışmalı  kabul edilen iş medyaya yansımıştı.
FETÖ, yolsuzluk, ihale ve de özellikle Beltaş hakkında birçok iddia ortaya atıldı.  
Belediyenin dışınde Beltaş'ta da müfettişler inceleme yapmış, zamanın yöneticilerine görevlerinden istifa etmeleri yoksa görevden alınacakları dahi söylenmişti.
Medya da çıkan haberler kaçak yapılaşmadan tutunda ruhsat işlemleri, yüksek bağışların toplanması, ihale konuları ve haksız zenginleşme başlıkları altında bir çok konuda boy göstermişti.
Hazinedar İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınmıştı. Eski başkan suçlamaları kabul etmemi, ailesi ve parti yöneticileri ile bir basın toplantısı düzenlemişti. Murat Hazinedar daha sonra CHP'den ayrılmıştı. Hüseyin Avni Sipahi ise, Demokrat Partiye geçmiş, Çekmeköyden belediye başkan adayı olmuş, ancak kazanamamıştı. Hazinedar'ın eşi ve yeğenin de İYİ Parti'de olduğu biliniyor.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI: OPERASYONUN MEVCUT YÖNETİMLE İLGİSİ YOK

Beşiktaş Belediyesi’nin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da kendi özel Twitter hesabından paylaştığı belediyenin resmi açıklamasında şöyle denildi:

“Bugün çeşitli basın yayın organlarında “Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon” başlıklı bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler 2014-2018 yıllarında başlatılan bir soruşturmaya ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimiyle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz tüm yöneticileri ve birimleri ile görevinin başındadır. Yasalara, mevzuata ve hukuka uygun bir şekilde Beşiktaş halkına hizmet sunmaya devam etmektedir.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık