Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye ziyaret

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye ziyaret

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı ağırladı. Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Ahmet Mesut Urgancılar, Umut Şenol ve Hakan Daltaban ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar, Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcıları; Esra Yenidünya, Ali Rıza Yılmaz, Ender Topçuoğlu, Beşiktaş Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Özge Belen, Beşiktaş Belediyesi Kurumsal İletişim Direktörü Çağdaş Yıldız ve Beltaş Genel Müdürü Eda Manav da ziyarette yer aldı.



Başkan Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen nezaket ziyaretinin sonunda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a Beşiktaş forması hediye etti. Akpolat da Çebi’ye, Kulübün kuruluş yıl dönümü vesilesi ile Beşiktaş Belediyesi’nin İzmir’deki ağaçlandırma çalışmaları için TEMA Vakfı’na yapmış olduğu 116 fidan bağışını belgeleyen plaketi takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık