Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beklenen gün geldi çattı. CHP adayı açıklıyor

Beklenen gün geldi çattı. CHP adayı açıklıyor

CHP'nin adayı kim?. Herkes merakla bekliyor... Tüm yetkinin elinde olduğu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönüldeki 4 isim var. Bu isimler Muharrem İnce, İlhan Kesici, Abdüllatif Şener ve Yılmaz Büyükerşen.

Cumhurbaşkanı adayları ortaya çıkmaya başladı

Seçimlerin erkene alınmasıyla gündemde doğal olarak partilerin Cumhurbaşkanı adayların kim olacağı merak ediliyor. 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'den Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti'den Meral Akşener, Vatan Partisi'nden Doğu Perinçek ve Saadet Partisi'nden de Temel Karamollaoğlu adaylıklarını açıkladı. Şimdi gözler CHP'nin adayının kim olacağı?.. Siyasi kulislerde daha önce Abdullah Gül'ün ismi telafuz ediliyordu. CHP tabanı Gül'ün aday olmasına tepki gösteriyordu. Eski Cumhurbaşkanı Gül geçtiğimiz günlerde aday olmayacağını açıkladı ve gündemden düştü.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı 4 Mayıs Cuma günü açıklanıyor

CHP kulislerinde adaylık konusunda şu günler bayağı bir hareketlilik yaşanıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın yaptığı açıklamada 4 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda kimin cumhurbaşkanı aday olacağını açıklanacağını söyledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun kafasında cumhurbaşkanı adayı belli mi?

Daha öncede alınan kararla Cumhurbaşkanı aday belirlenmesi yetkisini sahip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun karar vereceği, grup toplantısının yapılmayacağı ifade edildi. CHP'nin adayını Cuma günü saat 10:00'da açıklanacağı duyurulması üzerine ilgili kulisler hareketlendi. Kulislerde dolaşan 4 isim ise öne çıkıyor. Kulislerde, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Yılmaz Büyükerşen, Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Adüllatif Şener birisini aday gösterebileceği konuşuluyor. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı adaylık konusunda Yılmaz Büyükerşen'in sıcak bakmadığı. İlgili kulislerde dolaşan diğer isimlerden İlhan Kesici veya Saadet Partisi'nin oyunu çekebilmek için Abdüllatif Şener'in öne çıktığı dile getiriliyor. CHP tabanın ise Muharrem İnce aday olması yönünde baskı yapıldığı öne sürülüyor. Kulislerde dolaşan söylentiler de ise CHP Lideri'nin kafasında cumhurbaşkanı adayının ise İlhan Kesici olduğu söylentileri dolaşıyor.

Şimdi gözler ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 4 Mayıs Cuma günü açıklanacağın açıklamasını bekliyor.

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık