Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkanlık için adaylıklarını açıklıyorlar

Başkanlık için adaylıklarını açıklıyorlar

Beşiktaş Bakanı Fikret Orman’ın istifa etmesi ve ardından da yapılacak seçimlerde başkanlığa adaylığını koymayacağının öğrenilmesinin ardından, aday olmayı düşünenler açıklama yapmaya başladı. Eski siyah-beyazlı yönetici Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Başkan Orman ile görüştüm, aday olmayacak” yazarak Fikret Orman’ın seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Bu bilgilere göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olmayacak. Görevi bırakma kararı aldığını açıklayan, ancak olağanüstü yönetim kurulu toplantısında istifa etmediği için yeniden aday olabileceği konuşulan Başkan Orman'ın iddiaların aksine seçime girmeyeceği bildirildi. Mart 2012'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan ve birçok kongreden zaferle ayrılan Orman, eski yöneticilerden Candaş Tolga Işık'a seçime girmeyeceğini açıkladı. Candaş Tolga Işık'ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Az önce Fikret Orman'la konuştum "Kararımı açıkladığım günden beri hiç değiştirmedim, değiştirmeyeceğim de. Aday değilim, olmayacağım!"

Tüm gözler Çebi’de

Başkan Fikret Orman’ın eski yönetici Candaş Tolga Işık’a aday olmayacağını söylemesinden sonra tüm gözler Ahmet Nur Çebi’ye çevrildi. Daha önce "Fikret Orman'ın aday olduğu yerde ben aday olmam" diyen Çebi'nin, Orman'ın bu kararının ardından en geç 1-2 gün içinde olağanüstü seçimde başkan adayı olacağını resmen açıklaması bekleniyor.

Adaylığını açıkladı

Siyah-beyazlı camianın sevilen isimlerinden Erol Kaynar, Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını koyacağını açıkladı. Beşiktaş'ta başkanlığa aday olacağını açıklayan Erol Kaynar, Radyospor'da Özgür Sancar'a konuştu. Kaynar, "Şan şöhrete ihtiyacım yok. Ama Beşiktaş'ın bir şeylere ihtiyacı varsa ve ben de bu ihtiyacın içindeysem üzerime düşeni yaparım. Çevreden ciddi destek ve ilgi görüyor başkan adaylığım. Kararımı birkaç gün içerisinde açıklayacağım" dedi. Kaynar, "Artık herkesin taşın altına elini koyma zorunluluğu var. Maddi olanaklar ortada, gerçeklerle hareket etmeliyiz. Beşiktaş'ın bana ihtiyaç duyduğunu hissettiğim anda -ki şuan hissediyorum o zaman gerekeni yaparım. Beşiktaş'ın artık vakit geçirecek zamanı yok. Avantajım şu, ben camiayı, camia beni yakından tanıyor. Bu avantaj sağlayabilir.” İfadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık