Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan adaylığı için son 3 gün

Başkan adaylığı için son 3 gün

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlılardaki varlığının kulübe zarar verdiği gerekçesiyle olağan üstü genel kurula götürme kararı almıştı. Kulüpteki görevine son vermeye karar veren Orman, her fırsatta aday olmayacağını dile getirmişti. Böylece Beşiktaş'taki 7.5 yıllık Fikret Orman dönemi de günler sonra son bulacak.

Siyah-beyazlılarda 13-20 Ekim'de yapılacak olan başkanlık seçimlerine, aday olma süresi ise; Perşembe günü saat 17:00'da son bulacak.

Perşembe gününe kadar açıklanacak

Yönetimi oluşturmak için çalışmalar yürüten ve pek çok isimle görüşme halinde bulunduğu öğrenilen mevcut yönetimde İkinci Başkan olarak görev yapan Serdal Adalı'nın, Perşembe günü adaylığını açıklayacağı duyurulmuştu. Öte yandan, Beşiktaş Camiası'nın beklenti içinde bulunduğu Ahmet Nur Çebi'nin de Perşembe gününe kadar adaylığını açıklaması bekleniyor.

300 imza ile aday

Siyah-beyazlı camianın önemli isimlerinden İsmail Ünal 300 imza ile adaylığı açıklanan ilk isim olurken, son seçimde Fikret Orman ile başkanlık için yarışan Hürser Tekinoktay'ın ise; henüz adaylık için gereken 250 kongre üyesinin imzasını toplayamadığı öğrenildi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık