Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan adaylarında sürpriz isimler

Başkan adaylarında sürpriz isimler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın istifa etmesinin ve tekrar başkanlığa aday olmayacağının öğrenilmesinin ardından, boşalan başkanlık koltuğu için adaylar belli olmaya başladı. Adayların arasında sürpriz isimler göze çarptı. Dün akşam yemeğinde yol arkadaşları ile bir araya gelen Eski İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ekibinin adaylık imzası için dilekçeleri dağıtmaya ve noter imzaları toplamaya başladıkları öğrenildi.

Öte yandan, siyah-beyazlıların eski yöneticilerinden Erol Kaynar'ında başkanlığa adaylığını koymaya hazırlandığı öğrenildi. Medyada yer alan haberlere göre, Beşiktaş'ta daha önce yöneticilik yapmış ve camia tarafından sevilen Erol Kaynar, daha önce aday olduğu seçimi kaybetmişti. İddialara göre, camianın önde gelenleri Kaynar ile görüşerek, başkan adayı olmasını istediler. Bunun üzerine de Kaynar'ın ekibi ile birlikte başkan adayı olmaya karar verdiği ileri sürülüyor.

Başkan adayları arasında sürpriz isim

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adayları arasında sürpriz bir isim yer alıyor. Siyah-beyazlıların efsane futbolcularından Ali Gültekin'in olağanüstü seçim kongresine aday olmayı düşündüğü öğrenildi. İleri sürülenlere göre, Gültekin, Tuncay Özilhan ile görüşerek destek aldı. Kesin kararını ise Perşembe günü vereceği iddia edildi. Adaylar arasında adı geçen İsmail Ünal cephesi ise, sessizliğini korumaya devam ediyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık