Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bakım evinde yangın

Bakım evinde yangın

İngiltere’de büyük bir trajedi atlatıldı. Kuzeydoğu Londra’da bulunan öğrenme engelli yetişkinler için özel olan bakım evinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alınan yangında, bir kişi yaşamını yitirdi.

Nedeni bilinmeyen yangında, itfaiyeciler gelmeden önce sekiz kişi ve dört bakıcı üç katlı binadan çıkmayı başardı. Komşu mülklerden ise, 16 kişi de tahliye edildi. Conington Court ve Connington House’un bulunduğu binanın çatısını alevler sardı. Bakım Kalitesi Komisyonu (CQC), her ikisinin de Sequence Care Group tarafından yönetilerek, otizmli ve diğer karmaşık ihtiyaç ve davranışları olan yetişkinleri desteklemek amacıyla hizmet verdiğini söyledi.

Alevler arasında can savaşı

Cuma gecesi Connington Crescent, Chingford’a 70’den fazla itfaiyeci çağırıldı. Yükselen alevler, üç katlı binanın çatısının tamamı ve zemin kat ile birinci katın yaklaşık yarısını yutmuştu. Olay yerine gelen Londra itfaiyesi, kadının olay yerinde ölü olarak bulunduğunu ve itfaiyeciler gelmeden önce de 12 kişinin bloğu terk ettiği bildirildi.

Bölgeyi ziyaret eden yerel milletvekili Iain Duncan Smith, “Bir kişi öldü ama bu korkunç trajedi çok daha kötü olabilirdi. Duman gören ve itfaiyeyi arayan komşu bir ödülü hak ediyor. Hayat kaybı daha büyük olabilirdi. Kalbim kurbanlarla.” şeklinde konuştu.

Connington House daha önce Aralık 2017’de CQC tarafından denetlenerek, ‘iyi’ dereceye sahip olmuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık