Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bakan açıkladı! Türkiye'de ikinci corona virüsü vakası

Bakan açıkladı! Türkiye'de ikinci corona virüsü vakası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de ikinci corona virüsü (Covid-19) vakasının tespit edildiğini açıkladı. Bakan Koca, ikinci vakanın ilk hastanın yakın çevresinden olduğunu duyurdu. Uzmanlar ikinci enfekte hastanın ilk vakanın yakın çevresinden çıkmasını olumlu bir gelişme olarak yorumluyor.

Sözcü'den edinilen bilgilere göre; Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüsü kabusu, ilk vakanın tespitinin ardından Türkiye’nin de bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var” ifadelerini kullandı.

"DÜN AKŞAM sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz."

Fahrettin Koca, ikinci hastanın ilk hastanın takibe alınan çevresinden olduğunu belirterek, “Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz” yazdı.

Türkiye’deki ilk corona virüsü vakası 10 Mart 01.00’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyurulmuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık