Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bahçeli’den Altılı Masa’ya: Zillet ittifakına sesleniyorum!

Bahçeli’den Altılı Masa’ya: Zillet ittifakına sesleniyorum!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi. SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

* Türkiye ne zaman adından söz ettirse bölgesel ve küresel meselelere muktedir bir şekilde ne zaman müdahil olsa çok gecikmeden asimetrik saldırılara maruz kalmaktadır. Türkiyemiz sağlam duruşunu güçlendirdikçe dost kisveli hasım ülkeler boş durmayacaktır. Herkes terörle arasına kalın bir çizgi çekmek mecburiyetindedir

* Türkiye’nin öncelikli sorunu terördür. Terörizmin hiçbir şekli masum değil. Terör örgütleri tüm insanlığın ortak can düşmanıdır, terör sorunu ülkemizin henüz kabuk bağlamamış yarasıdır. Terörizmle mücadele aslında Türkiye düşmanlarıyla topyekûn bir mücadeledir.

* Ekonomik güvenliğimizin sürekliliği, toplumsal huzurun sükuneti terörle mücadeleden alınacak kalıcı ve kesin sonuçlara bağlıdır. Bölücü teröristleri temizlemedikten sonra rahat bulamayız. Milli bekamız, milli birliğimizi, milli güvenliğimiz buna bağlıdır. Şehit analarına, şehit babalarına vefa borcumuzu ödemek zorundayız.

* Terörizmle mücadele bir güvenlik sorunu değil; siyasi, ekonomik ve diplomasi sorunudur. Türkiyemiz sağlam ve sağduyulu duruşunu sürdürdükçe namert mihraklar, dost kisveli hasım ülkeler kiralık katillerini sahaya sürmekten vazgeçmeyecektir. Herkes terörle arasına kalın bir çizgi mecburiyetindedir. Küresel güçlerin terör örgütlerine destek sağlamaları terör yöntemidir.

“HDP’NİN SİYASET HAYATINDA OLMASINA TAHAMMÜL EDEMİYORUZ”

* Türkiye’de siyasetin de teröre sevimli mesajlar veren tarih önünde suç ortağıdır. Her muhitte olduğu gibi TBMM’de bölücü sima istemiyoruz. Terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren sözde Kürdistan propagandasıyla sınırlarımızı kevgire çeviren HDP’nin siyaset hayatında yer almasına bir saniye tahammül edemiyoruz. HDP, CHP’nin ikiz kardeşi diğer partilerin marjinal ortağıdır.

* Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde özel eğitimli Suriyeli teröristin bombalı terör eylemi yüreklerimizi kavurmuştur. 6 vatan evladımız şehit olmuştur. PKK/YPG’yi ve arkalarındaki kan emicileri lanetliyorum.

“TÜRK MİLLETİ SÖZDE MÜTTEFİKLERE DİZ ÇÖKMEYECEKTİR”

* Teröre teslim olmayacağız. İstiklal Caddesi’ni kana bulayan katilin, Türkiye’ye kaçak yollardan sızdığı anlaşılmaktadır. Saklandığı evde yakalanmış, sorguya çekilmiştir. Teröristin ele geçirilmesinden dolayı istihbarat ve emniyet birimlerini kutluyorum.

* Terörizme kucak açanlardan hesap soracağız, terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Kiralık katillerini üzerimize salanlara misliyle cevap vereceğiz. Türk milleti teröristleri eğitip, silahlandırıp, Türkiye’ye gönderen sözde müttefiklere diz çökmeyecek, şirret oyunların boyun eğmeyecektir. Aziz milletimize yapılan düşmanca saldırıların hesabı sorulmazsa, bunlara acırsak gök girsin kızıl çıksın.

“YPG BİZE SALDIRMAZ DİYEN KILIÇDAROĞLU NE HİSSETİŞTİR?”

* CHP yönetimine çağrım, terörizmle aralarına kesin bir mesafe koymalarıdır. Zilletin diğer paydaşlarına çağrım, terörizme kati ve kesin bir cephe almalarıdır. Dün zillet ittifakının yeni bir toplantısı İstiklal Caddesi saldırısının gölgesinde yapılmıştır.

* Altı parti başkanının altına imza attıkları müşterek toplantı sonuç bildirisinin hiçbir satırında şu işe bakınız ki, PKK yoktur, YPG yoktur, PYD yoktur. Terör diyorlar, ama örgüt ismini söylemiyorlar.  Müphem, meçhul ve muamma bir terörden sözde rahatsızlıklarını dile
getiriyorlar.

* İstiklal Caddesi'nde bomba patlatan teröristin, bağlı olduğu ve talimat aldığı terör örgütünün hüviyeti netleşmişken, suya sabuna dokunmayan, eften püften ve tamamıyla günü kurtaran bir açıklamaya zillet ittifakı neden ihtiyaç duymuştur? Terörist bellidir, terör örgütü de belirlenmiştir. O halde zillet ittifakı anonim bir saldırı varmış gibi kapalı devre mesajları niye vermiştir?

* YPG bize saldırmaz diyen Kılıçdaroğlu ne hissetmiştir? Teröre geçit vermeyeceğiz demişler, iyi güzel de, bu terörün kaynağı nedir? Bu terörün sahibi kimlerdir? Bu terör örgütünün ismi, cismi, kimliği nasıl tarif edilmelidir?

“ÇIKIN KORKMADAN KONUŞUN Kİ NEREDE DURDUĞUNUZU BİLELİM”

* HDP'nin sözde taziye mesajıyla altılı masanın mesajı arasında hiç fark var mıdır? Zillet ittifakı İstiklal Caddesi saldırısına karşı açıktan tavır alamamış, katile katil diyememiş, PKK/YPG'yi lanetleyememiştir.

* Bu siyaset Türkiye'nin hakkını ve hukukunu savunan siyaset değildir. Bu siyaset Türk milletine vefalı ve sevdalı bir siyaset hiç değildir.

* Zillet ittifakına sesleniyorum, korkmayın, ürkmeyin, PKK'yı ve sahiplerini gücendirmemek için kırk dereden su getirmeye kalkmayın. Çıkın milletimizin huzuruna, eğip bükmeden, oraya buraya kaçmadan, mertçe, haysiyetlice, içtenlikle PKK terör örgütüdür, canidir, hem milletimizin hem de insanlığın ortak düşmanıdır diye konuşun. Konuşun ki, nerede durduğunuzu, nereye hizmet ettiğinizi görelim ve
öğrenelim.

* Cesaretle konuşun ki, adam mısınız değil misiniz onu idrak edelim. Zillet ittifakı küresel emperyalizmin yerli işbirlikçisidir. Himayeyi dışarıdan bekleyen vesayetçilerin, dış bağlantılı terör eylemlerine sesini yükseltmesi, tepki göstermesi nafile bir emek ve zaman kaybıdır.

* Terörist Demirtaş'ı serbest bırakacağım diyen Kılıçdaroğlu'nun PKK'ya, YPG'ye, PYD'ye, hatta FETÖ'ye çıtını çıkarması, kaşını kaldırması, yumruğunu sıkması eşyanın tabiatına aykırıdır.
Biz boşuna söylemedik, PKK neyse HDP odur. HDP neyse CHP aynısıdır, aynı gövdenin zehirli sarmaşıklarıdır.

“ABD’NİN SAMİMİYETSİZ TAZİYE MESAJI”

* ABD'nin sahte ve samimiyetsiz taziye mesajlarıyla zillet ittifakının bu neviden mesajı arasında en küçük bir çelişki göreniniz olmuş mudur? Suriye veya Irak'taki terörist kamplarda eğitilip terör eylemi amacıyla canlı ceset gibi Türkiye'ye sızan ya da sızdırılan canilere hedef listesi veren, stratejik ve kalabalık mahallere gönderen hiçbir ülke dost değildir, dürüst değildir, esasen müttefik de değildir.

* Terörizmle hesaplaşmak Emperyalizmin bizatihi varlığıyla hesaplaşmak demektir. Biz terörizmin kaynağını sınırlarımızın mücavir alanlarında değil, Washington başta olmak üzere yabancı ülkelerin başkentlerinde olduğunu, bunun da saklanacak gizlenecek bir yanının kalmadığını biliyor ve görüyoruz.

“İSTİKLAL CADDESİNİN SEÇİLMESİ TESADÜFİ DEĞİLDİR”

* İstiklal Caddesi saldırısı, Türkiye'nin Rusya ile Ukrayna arasındaki başarılı diplomasisine, aynı şekilde Semerkant Zirvesi'ne bombalı cevaptır. İstiklal Caddesi saldırısı, bölgesel güç küresel aktör olan Türkiye'nin hızını kesme, istikbaline ve istikrarına darbe vurma saldırısıdır.
İstiklal Caddesi saldırısı, tıpkı Gezi Parkı gibi, tıpkı 6-8 Ekim olayları gibi, büyüyen ve güçlenen Türkiye'yi terör aparatlarıyla engelleme, geriye düşürme, istiklali üzerinde kuşku uyandırma tertibi ve girişimidir.

* 7 Haziran 2015'ten 1 Kasım 2015'e kadar denenen hunhar eylemlerin aynısıyla tekrarı için faaliyet halinde olanlara diyorum ki, geleceğiniz varsa göreceğiniz de vardır ve o gördüğünüz yer gömüldüğünüz yer olacaktır.

* Ekonomimizi hedef alıyorlar. Bin yıllık kardeşlik hukukumuzu hedef alıyorlar. İç barış ve huzur ortamımızı hedef alıyorlar. ABD menşeli bir gazetenin “her yıl on binlerce turistin ziyaret ettiği İstiklal Caddesi'nin bombalandığını” haber niteliğinde servis etmesi psikolojik harekâttır, skandal bir paylaşımdır, bayağı bir algı oyunudur, kirli bir kampanyadır. Beyoğlu'nun en işlek caddesinin seçilmesi tesadüfi değildir.

“İSTİKLAL SALDIRISINI İKTİDARIN SÖYLEMEK CASUSLUKTUR”

* Bu kanlı saldırının maksadı Türkiye'nin imajını, itibarını ve 2023 vizyonunu baltalamaktır.
İstiklal Caddesi saldırısını yaklaşan seçimler sebebiyle iktidarın yaptırdığını söyleyenler, bunu yazıp çizenler, sadece namussuz değil, aynı zamanda aramızda dolaşan casuslardır.

* Bu sapık iddia ve iftirayı diline dolayanların Türkiye diye bir ülkesi, Türk milleti ismiyle bir milleti olamaz, olamayacaktır. Bunlar hakkında teröristlere hangi muamele yapılıyorsa aynısı yapılmalı, doğduklarına bin pişman edilmelidir.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık