Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ayhan Güner'i vuran Harun Dulkara tutuklandı

Ayhan Güner'i vuran Harun Dulkara tutuklandı

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın üyelerinden olarak bilinen Ayhan Güner'i silahla yaralayan grubun üyelerinden Harun Dulkara tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda 14 Mayıs'ta akşam saatlerinde Beşiktaş tribün liderlerinden Harun Dulkara, arbede sırasında Ayhan Güner'i bacağından silahla yaraladı. Hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Ayhan Güner, Harun Dulkara'dan şikayetçi olmadı. Gözaltına alınan Harun Dulkara ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Olayın siyasi bir yönünün bulunmadığı öğrenildi.  Taraftarlar arasında kavgadan kaynaklandığı belirtildi.

Alen Markanyan'ı da vurmuştu

Çarşı Grubu'ndan ve taraftarın amigosu olarak bilinen Alen Markanyan'ı vuran Harun Dulkara, bu seferde Ayhan Güner'i vurdu. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın liderlerinden Ayhan Güner silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda geçtiğimiz Salı günü saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önce Çarşı grubu liderlerinden Alen Markanyan'ı bacağından vuran Harun Dulkara, aynı taraftar grubu liderlerinden Ayhan Güner'e silahlı saldırı düzenledi. Her iki bacağına 3 kurşun isabet eden Ayhan Güner, ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Güner'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık