Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Avcı ile Orman görüştü

Avcı ile Orman görüştü

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Abdullah Avcı, bir araya geldi. Seçim kararı alındıktan sonra inzivaya çekilen Fikret Orman, İstanbul'a döndükten sonra Abdullah Avcı ile görüştü. Marmaris'te olduğu için Trabzonspor maçına gitmeyen Başkan Orman, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile bir yöneticinin de bulunduğu kahvaltıda bir araya geldi. Görüşmede, görevi bırakması istenirse hemen bırakabileceğini dile geitren Abdullah Avcı'ya, Fikret Orman'ın; görevine devam etmesini, önündeki iki maç olduğunu belirterek, Avrupa'ya konsantre olmasını söylediği öğrenildi. Ayrıca, tek odağının da takım olmasını da ekledi. Öte yandan, kötü sonuçların nedenini soran Orman'a Avcı'nın, çok erken goller yediklerini ve oyuncuların da kafa olarak bir anda maçtan koptuklarını ifade ederek, büyük takım reaksiyonu gösteremediklerini söylediği ileri sürüldü.

12 milyon TL'lik tazminat

Abdullah Avcı'nın Trabzonspo maçının ardından yaptığı açıklamada şampiyonluk olarak sadece 6 puan geride olduklarını söyleyerek umutlu bir tablo çizmesinin ve istifa etmemesinin nedeninin, 12 milyon TL'lik tazminat maddesi olduğu ileri sürülüyor. 3 yılda toplam 36 milyon TL alacak olan Avcı'nın, görevi bırakması durumunda bu rakamı alamayacağı, yönetim tarafından kovulursa da Avcı'ya 12 milyon TL'lik tazminat ödenmesi gerekecek.

Tüm bu nedenlerden dolayı medyada, Başkan Fikret Orman'ın Abdullah Avcı'yı kovmamasının nedenleri olarak iddia ediliyor. Diğer bir taraftan; Orman'ın Avcı'nın görevinin sonlandırılmasını yeni yönetime bırakacağı, seçimden sonra Ahmet Nur Çebi ve Adalı'nın da göreve gelmesi halinde Abdullah Avcı ile çalışmayacağı ileri sürülüyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık