Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Artık tavsiye değil, istirham ediyorum

Artık tavsiye değil, istirham ediyorum

Döviz kurundaki hızlı yükselişin ve Dolar’ın 6 lirayı aşmasının ardından Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Milletimizin sosyal ve ekonomik felaketinin engellenmesi için artık istirham ettiğini söyleyen İnce, dış güçlerle ilgili sözlerini artık bırakmasını isteyerek, bir kez olsun doğru bir yapmasını ve ülkenin felaketini engellemesini istedi. Muharrem İnce, paylaşımlarında şu sözlere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanı,  milletimizi sosyal ve ekonomik felaketten kurtarmak için artık rica ediyorum. Dış güçler konularını bırakın, Erzincan ve Sivas mitinglerinde yaptığım çağrıyı dikkate alarak gereğini yapın. Bir kez doğru olanı yaparak, bu güzel ülkenin uçuruma yuvarlanmasına engel olun.

Başta damadınızı ve ekonomi danışmanlarınızı kovun, Merkez Bankası’na karışmayın, önceliği olmayan Kanal İstanbul gibi projeleri başka bir zamana bırakın. Önceliğimizin finansal yatırımların güvenliği olduğunu ve kambiyo kontrollerinin olmayacağını söyleyin” dedi ve bunun Cumhurbaşkanı’na son çağrısı olduğunu belirterek, sosyal ve ekonomik felaketten ülkemizle milletimizi bunları gerçekleştirerek kurtarabileceğini ifade etti.

Kötü yönetim değişmeden iyileşme beklenemez

Muharrem İnce, bu sabah Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı çağrılardan sonra, geçtiğimiz haftaalrda konu ile alakalı paylaşmış olduğu Tweet’lerini tekrar paylaşarak konunun önemini vurguladı.

Seçimin üzerinden haftalar geçmiş olmasına rağmen, döviz kurlarının, enflasyonun ve faizlerin arttığını ve kendilerinin bu durumun yaşanacağını söylediğini fakat rakibinin seçimlerden sonra hepsinin düşeceğini ileri sürmüş olduğunu söyleyen Muharrem İnce, kötü yönetim şekli değişmeden, artarak devam eden bu olumsuz gidişin değişmesinin de beklenmeyeceğini ifade etti.  Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadının atanmasının da durumu daha da kötü yaptığını söyledi.

Özellikle şirket sahiplerine seslendiğini belirten Muharrem İnce, bankaların damadını şirketin CEO’su yapan bir işadamına kredi verip vermeyeceğini sordu ve ülkenin hazinesi ile maliyesinin başına damadını geçirmiş bir Cumhurbaşkanı’na piyasaların kredi vermeyeceğini ifade etti.

Üzüntüsünü dile getiren Muharrem İnce, ne yazık ki Türkiye’nin bu kötü yönetim yüzünden daha yüksek faiz, döviz kurları ve enflasyonla karşı karşıya kalacağını anlattı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık