Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Antalya'daki banka soygununda akıl almaz istek

Antalya'daki banka soygununda akıl almaz istek

Antalya'da yaşanan olayda bankaya giren soyguncu hırsız silahını kapıdaki polise doğrultarak bankayı soymak istedi. Soyguncunun silahını doğrulttuğu anda polise, "Çocuğum çok hasta. Bana 100 bin lira acil verin." dediği belirtildi.

Antalya'da bankaya giren zanlının, "Çocuğum çok hasta bana hemen 100 bin lira verin." diyerek bankayı soyma girişiminde bulundu. Polis ekipleri daha sonrasında eşgalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına hız verdi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Eski Sanayi Sitesi 676 Sokak üzerinde bulunan bir kamu bankasında saat 17.15 sıralarında yaşanan olayda bankaya müşteri kılığında giren ve kimliği tespit edilemeyen zanlı belindeki silahını görevli polis memuruna doğrultarak, "Çocuğum çok hasta bana hemen 100 bin lira verin." dedi.

Şahıs Kaçtı

Şahıs daha sonrasında bankanın güvenlik görevlilerinin hareket etmeleri halinde personeli öldüreceğini söyleyerek etrafa tehditler savurdu. Banka görevlileri ise o esnada soyguncuyu oyalamaya çalışırken bir anlık dalgınlığı fırsat bilerek zanlı müdahalede bulunmak istedi. O esnada kalabalıktan yararlanan zanlı ise olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Polisin olay yerine gelmesinden sonra banka etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Polis ekipleri daha sonrasında bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına alırken zanlının eşgalinin ortaya çıkmasının ardından şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık